Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 d’octubre del 2020

'Thor: Love and Thunder'.


Quan Marvel Studios va anunciar oficialment ‘Thor: Love and Thunder’ en la San Diego Comic Con de l’any passat, Taika Waititi va avançar que el quart film de Thor s’inspiraria en els còmics de Jason Aaron “The Mighty Thor”. Tot i això, és comprensible que Waititi no donés més detalls sobre quines parts de la història del citat còmic haurien d’esperar els fans que s’adaptés en el pròxim film. 

Doncs ara en podem tenir una idea, sobre un dels detalls clau del argument del nou film del MCU, amb l’actriu guanyadora d’un Oscar Natalie Portman aparentment confirmant en una entrevista recent amb Yahoo que el seu personatge Jane també passaria per un tractament contra el càncer, el mateix que en les historietes. A més a més, Portman també s’ha sincerat sobre el seu entrenament de superheroïna actual, ja que Thor: Love and Thunder continua preparant-se per el seu inici de producció a Austràlia.

“No puc dir-te molt”, va dir Portman. “Estic molt emocionada. Estic començant a entrenar, a guanyar múscul. Si pot haver-hi totes aquestes superheroïnes femenines, quantes més hi hagi, millor. Estic tractant de pensar: està basat en la novel·la gràfica de “The Mighty Thor”. Ella està passant per un tractament contra el càncer i és una superheroïna al marge”.

L’any passat, Waititi ens va dir que ell i Marvel encara dubtaven sobre si era adient que l’argument del càncer de Jane Foster s’inclogués o no a ‘Thor: Love and Thunder’.

“No hi ha res més divertit que el càncer”, va bromejar Waititi. “Inclús ara no estic segur de si continuarem amb aquesta història. M’agrada molt. La forma en que es desenvolupen les històries a Marvel canvia constantment. Sabem que tenim a Jane Foster, i això és genial. Personalment, m’agrada la història en la que ella està lluitant contra aquesta malaltia i tot l’assumpte amb la seva elecció entre lluitar contra això i convertir-se en una deessa. Això és genial, però sempre canvia. Entre ara i quan filmem, tot canviarà. Com va fer amb “Ragnarok”! Seguíem canviant-ho mentre estàvem filmant. (Riures) “Tornarem a filmar de nou això perquè ara endevineu que vol el malvat”. Però em va encantar aquella història”.

‘Thor: Love and Thunder’, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit), amb un guió coescrit entre ell i Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. El guanyador d’un Oscar Christian Bale (The Dark Knight trilogy). La història femenina de Thor, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

‘Thor: Love and Thunder’, te fixada ara la data d’estrena per al pròxim 11 de Febrer de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada