Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 d’octubre del 2020

'Bride'.

Apple s’ha associat amb A24 per a produir un nou film dramàtic de ciència-ficció titulat ‘Bride’, amb l’actriu nominada al Oscar Scarlett Johansson (Marriage Story, Black Widow, MCU) signant oficialment per a encapçalar el projecte. Això seria la última col·laboració de Apple amb el estudi aclamat per la crítica, després de l’estrena més recent de la comèdia dramàtica de Sofia Coppola ‘On the Rocks’, protagonitzada per Bill Murray i Rashida Jones.

“Fa molt de temps que Bride ha de sortir de l’ombra del seu homòleg masculí i estar sola”, va dir Johansson en un comunicat (a través de The Hollywood Reporter). “Treballant al costat de Rebecca Angelo i Lauren Schuker Blum, Sebastian i jo estem molt emocionats d’emancipar aquesta antiheroïna clàssica i reanimar la seva història per a reflectir el canvi que veiem avui”.

Inspirat en el clàssic monstre Bride of Frankenstein, Bride es descriu com una història centrada en una dona que va ser creada per a ser la esposa ideal per a un brillant empresari. Quan rebutja al seu creador, es veu obligada a fugir de la seva existència confinada i enfrontar-se a un món que la veu com un monstre. Mentre fuig, troba la seva veritable identitat, el seu sorprenent poder i la força per a refer-se a si mateixa com la seva pròpia creació.

El drama de ciència-ficció estarà dirigit per Sebastian Lelio (Disobedience, Gloria), qui també coescriu el guió amb Lauren Schuker Blum i Rebecca Angelo. A més de protagonitzar, Johansson també servirà com a productora al costat de Jonathan Lia a través de la seva companyia These Pictures.

Johansson no és aliena al gènere de ciència-ficció, ja que anteriorment va protagonitzar films ben rebuts com Her, Under the Skin i Lucy, així com la polèmica i decepció en taquilla de 2017 ‘Ghost in the Shell’. També va guanyar reconeixement mundial pel seu paper de Natasha Romanoff/Black Widow en els films del MCU i el seu film individual encara pendent d’estrena. No sols és una estrella de gran èxit, també és coneguda per les seves actuacions aclamades per la crítica a Ghost World, Lost in Translation, Vicky Cristina Barcelona, Marriage Story i Jojo Rabbit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada