Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 d’octubre del 2020

'Come Away'.

S’ha publicat el primer tràiler oficial de ‘Come Away’ el pròxim film dramàtic de fantasia de la directora Brenda Chapman (Brave), que presenta una visió única de les històries d’origen de Peter Pan i Alice in Wonderland. Això es produeix després de que Realtivity Media hagi adquirit oficialment els drets de distribució a Amèrica del Nord del film protagonitzat per Angelina Jolie i David Oyelowo. L’estudi ara planeja estrenar ‘Come Away’ als cinemes i en VOD el pròxim 13 de Novembre. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          

En aquesta història d’origen imaginatiu dels dos personatges més estimats de la literatura, Peter Pan i Alice in Wonderland, Alice, de vuit anys, el seu germà trapella Peter i el seu brillant germà gran David, van deixar volar la seva imaginació durant un meravellós estiu a camp anglès. Animats pels seus pares Jack i Rose, les festes de te dels nens, les lluites d’espasa i les aventures en vaixells pirates arriben a un final abrupte quan succeeix una tragèdia. Peter, neguitós per demostrar que és un heroi per als seus pares afligits i amb dificultats econòmiques, viatge amb Alice a Londres, on intenten vendre una relíquia estimada al sinistre propietari d’una casa de préstecs conegut com a CJ. A tornar a casa, Alice cerca refugi temporal a un meravellós cau d’un conill mentre que Peter escapa permanentment de la realitat al entrar a un regne màgic com líder dels “Nens Perduts”.

El film de fantasia marca el primer llargmetratge live-action de Brenda Chapman després de ser coneguda pels seus treballs en films animats com ‘The Prince of Egypt’ i ‘Brave’. Aquest últim va guanyar el Oscar a la Millor Pel·lícula d’Animació, convertint a Chapman en la primera directora en guanyar en aquesta categoria.

‘Come Away’ està escrit per Marissa Kate Goodhill amb Leesa Kahn, Andrea Keir, Oyelowo i James Spring com a productors. El film va tenir la seva estrena mundial a principis d’any al Sundance Film Festival 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada