Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’octubre del 2020

'Born to Be Murdered'.

Quasi un any i mig després de aconseguir al nominat al Globus d’Or i a la guanyadora del Oscar per a protagonitzar el film, Netflix ha adquirit els drets del thriller Born to Be Murdered, poruduït per Luca Guadagnino (Call Me By Your Name) i protagonitzat per John David Washington (Tenet) i Alicia Vikander (Tomb Raider, The Danish Girl), segons TheHollywood Reporter.

A més del duo guanyador de premis, el repartiment del film inclou a Vicky Krieps (Phantom Thread) i Boyd Holbrook (The Predator, The Fugitive). El projecte ha estat dirigit per Ferdinando Cito Filomarino, el director de la segona unitat de ‘Call Me By Your Name’ de Guadagnino, en el seu debut com a director en anglès, amb un guió escrit per Kevin Rice. El film es centra en una parella de vacances a Atenes, que s’enfronta a una violenta conspiració de tràgiques conseqüències.

Gran part del equip que va treballar amb Guadagnino en el seu drama romàntic sobre l’adolescència, guanyador d’un Oscar, es va unir a ell un cop més, inclosos el director de fotografia Sayombhu Mukdeeprom i Walter Fasano. El compositor guanyador d’un Oscar Ryuichi Sakamoto (The Revenant) va fer la partitura. Luca Guadagnino i Marco Morabito van produir a través de Frenesy Films Company, al costat del productor durant molts anys Francesco Melzi i Gabriele Moratti amb el seu equip MeMo Films, que també és el principal financer.

Tot i que va patir una mica en la taquilla degut a estrenar-se en mig de la pandèmia actual, Washington va veure recentment el seu estrellat catapultat al més alt amb el paper principal en el misteriós èxit de taquilla de ciència-ficció de Christopher Nolan, ‘Tenet’, que va rebre critiques generalment positives per part dels crítics, per les actuacions del seu repartiment. ‘Born to Be Murdered’ també serà la segona col·laboració entre la plataforma de streaming i el nominat al Globus d’Or, després del pròxim drama romàntic en blanc i negre ‘Malcom & Marie’, que protagonitza al costat de Zendaya (Spider-Man MCU franchise).

Vikander s’ha associat amb Netflix diverses vegades en els últims anys, inclòs el thriller psicològic de 2019 ‘Earthquake Bird’, en el que va protagonitzar al costat de Riley Keough (The Devil All The Time) i la sèrie de preqüeles de Dark Crystal, que ha estat cancel·lada recentment després d’una temporada en el servei de streaming. Recentment la vàrem poder veure en el film biogràfic de Gloria Steinem, The Glorias, interpretant una etapa de la vida de la cèlebre feminista i actualment s’està preparant per a tornar al món de les aventures de Lara Croft per a la seqüela reboot de Warner Bros. ‘Tomb Raider’.

Segons les informacions, Netflix està considerant un debut al 2021 per a ‘Born to Be Murdered’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada