Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 d’octubre del 2020

'They Cloned Tyrone'.

Mentre entrevistaven des de ComingSoon.net a l’actor de 28 anys John Boyega, pel seu paper en la pròxima sèrie antològica dirigida per Steve McQueen ‘Small Axe’, van parlar sobre un altre dels seus pròxims projectes el misteri de ciència-ficció ‘They Cloned Tyrone’ per a la plataforma Netflix, i en el que protagonitzarà al costat de Jamie Foxx (Soul, Spider-Man 3) i Teyonah Parris (Dear White People).

Miran cap al futur, Boyega va revelar que ell i la resta del repartiment i l’equip es troben actualment en el procés d’assaig a través de reunions de Zoom per al film i actualment estan considerant una data d’inici de producció en els pròxims “parell de mesos” i tot i que està amb els “llavis segellats” al explicar la història exacte o els detalls dels personatges, ho va comparar amb un dels seus papers estrelles internacional.

“El film serà com ‘Attack the Block’ als estats Units, t’ho asseguro”, va fer broma Boyega. “Juel està fent el seu debut en la direcció amb el film i ha escrit un guió brillant. Vull dir, no sols atraus a Jamie Foxx com si res, aquest es un molt ben escrit que crec que serà molt divertit”.


Aquest projecte marca la darrera col·laboració de Foxx amb Netflix, després de protagonitzar recentment el film superheroic ‘Project Power’, que està disponible al servei de streaming. L’actor de 52 anys posarà veu al personatge principal de ‘Soul’ de Pixar d’estrena a Disney+, interpretarà a Spawn en el seu reboot i també el podrem veure en el film biogràfic de Mike Tyson.

Els crèdits detacats de Parris iclouen: ‘Dear White People’ de 2014, ‘ChiRaq’ de Spike Lee i ‘If Beale Street Could Talk’ de Barry Jenkins. També la podrem veure pròximament en el reboot de ‘Candyman’ de Nia DaCosta i la sèrie ‘WandaVision’ a Dinsey+.

‘They Cloned Tyrone’ seguirà a un trio poc provable mentre investiguen una sèrie d’esdeveniments esborronadors, alertant-los d’una conspiració nefasta que aguaita directament sota la caputxa. El film està essent descrit com una vulgar aventura de ciència-ficció i misteri que es compara amb “Friday es troba amb Get Out.”

El film serà el debut com a director del escriptor de ‘Creed 2’, Juel Taylor, qui va escriure el guió al costat de Tony Rettenmaier. Està produït per Charles D. King, CEO de MACRO, amb Taylor, Rettenmaier i Stephen “Dr.” Love també essent productors. En la producció executiva hi trobem a Mark R. Wright i Jack Murray de MACRO.

Boyega va guanyar reconeixement mundial pel seu paper de Finn en la franquícia cinematogràfica de Star Wars. Va aparèixer per primer cop a The Force Awakens el 2015 i va ser vist per últim cop a ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ de 2019. Pròximament el podrem veure en la sèrie antològica ‘Small Axe’ de Steve McQueen i en el film ‘Naked Singularity’.

‘Small Axe’ s’estrenarà a Amazon Prime Video el 20 de Novembre i amb nous episodis que s’emetran fins el 18 de Desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada