Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 d’octubre del 2020

'Katie Hill Biopic'.

Segons Variety, l’actriu guanyadora del Globus d’Or i el Emmy, Elisabeth Moss, continua enfortint la seva associació amb Blumhouse mentre signa oficialment per al paper principal en la seva pròxima adaptació cinematogràfica de les memòries de la ex-congressista Katie Hill titulada She Will Rise: Becoming a Warrior in the Battle for true Equality. El projecte s’està desenvolupant per ser estrenat a un servei de streaming.

“Em sento molt honrada de tenir la oportunitat de interpretar a Katie i ajudar a explicar la seva història”, va dir Moss en un comunicat. “La seva força i treball per amplificar les veus de les dones és increïblement inspirador per a mi i les seves experiències no podrien ser més importants per a nosaltres per a magnificar ara mateix. Com sempre, Jason i l’equip de Blumhouse són socis tant increïbles i Lindsey i jo estem encantats de fer quelcom poderós amb ells i Michael”.

Moss està llesta per interpretar el paper de Katie Hill, qui es va veure obligada a renunciar l’any passat degut a una aventura inapropiada que va tenir amb un membre del personal de campanya. Després d’això, també es va convertir en víctima del porno venjança quan els tabloides van publicar les seves fotos privades de nus que van ser revelades pel seu marit.

“Vaig escriure She Will Rise per tractar de recuperar la meva història d’aquells que l’han explotat i retorçat”, va dir Hill. “També volia posar llum sobre les històries de dones les quals la seva resistència i valentia em van donar força quan més la necessitava i, amb sort, inspirar a altres. Tenir aquesta plataforma més gran per explicar la història, treballar amb el talentós equip de Blumhouse i Michael, i la increïble Elisabeth Moss com a protagonista, és més del que podia haver imaginat; estic agraïda per l’oportunitat i espero col·laborar en aquest projecte”.

Recentment publicat el passat mes d’Agost, Hill’s She Will Rise: Becoming a Warrior in the Battle for True Equality, detalla la seva experiència com una dona jove i sense experiència política prèvia el qual el seu encant i sentit comú es va guanyar a la gent del seu districte i la van empènyer als passadissos del poder a Washington. Si bé la seva descarada confiança va guanyar als seus poderosos aliats i va enfurismar als seus enemics, amagava en privat un cicle d’abús domèstic en el que estava atrapada a casa, que va acabar infamement amb la publicació de fotos intimes i la revelació dels seus propis errors personals admesos que eventualment resultarien en la seva enlluernant caiguda en desgracia.

L’adaptació cinematogràfica sense títol, serà escrita per Michael Seitzman, qui també produirà a través de la seva companyia Maniac Productions al costat de Moss i Lindsey McManus a través de Love & Squalor Pictures. També compatrà amb la producció executiva de Hill i Jeremy Gold de Blumhouse TV amb Jason Blum com a productor.

Moss és millor coneguda pel seu paper de Offred/June en l’adaptació de la sèrie de Hulu de la novel·la clàssica de Margaret Atwood, The Handmaid’s Tale, que li va valer dos premis Emmy i dos Globus d’Or a la Millor Actriu. Recentment va protagonitzar ‘The Invisible Man’ de Blumhouse i ‘Shirley’ de Josephine Decker. Moss apareixerà en la comèdia dramàtica de Wes Anderson ‘The French Dispatch’ i a ‘Next Goal Wins’ de Taika Waititi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada