Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 d’octubre del 2020

'Day Shift'.

Partint de que ha protagonitzat el film superheroic ‘Project Power’ de Henry Joost i Ariel Schulman, sembla a ser que el guanyador d’un Oscar Jamie Foxx, ja ha trobat el seu pròxim projecte de Netflix quan ha signat oficialment per al paper principal del pròxim film de caçadors de vampirs titulat ‘Day Shift’. A més d’encapçalar, Foxx també en serà productor executiu. El film prové del director de John Wick, Chad Stahelski, qui n’és el productor a través de la seva companyia 87Eleven Entertainment.

Day Shift es centra en la història d’un pare treballador que només li vol donar una bona vida a la seva enginyosa filla de 8 anys, però el seu mundà treball de neteja de piscines en el Valle de San Fernando, és una façana per a la seva font real d’ingressos, caçant i matant vampirs.

“Day Shift és un emocionant viatge amb acció, perill i comèdia arrelada, barrejat amb una mitologia profunda, els ingredients clau per el millor moment absolut que pots pasar veient un film”, va dir el productor Shaun Redick en un comunicat (via The Wrap). “No podem estar més emocionats de produir això a Netflix amb Jamie Foxx com a protagonista!”

Stahelski va afegir: “Conec a JJ i treballo amb ell des de fa molt de temps. La seva visió única de ‘Day Shift’ el converteix en un gran primer projecte de direcció per a ell”.

‘Day Shift’ serà el debut com a director de llargmetratge de J.J. Perry, qui dirigirà a partir d’un guió escrit per Shay Hatten (John Wick 3 i 4, Army of the Dead) basat en el guió original escrit per Tyler Tice. El film serà produït per Stahelski i Jason Spitz per a 87Eleven Entertainment al costat de Shaun Redick i Yvette Yates Redick de Impossible Dream Entertainment. La producció executiva estarà a càrrec de Foxx, Datari Turner i Peter Baxter.

Això marca el tercer projecte de Foxx en el que està treballant actualment amb Netflix després de signar recentment per a protagonitzar al costat de John Boyega i Teyonah Parris en el pròxim film de ciència-ficció ‘They Cloned Tyrone’. L’actor de 52 anys el podrem escoltar posant veu, al personatge principal del pròxim film de Pixar a Disney+, ‘Soul’, també al reboot de ‘Spawn’ de Blumhouse i en el molt esperat tercer film de Spider-Man del MCU de Marvel Studios reprenent el rol de Electro que ja va tenir a ‘The Amazing Spider-Man 2’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada