Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 d’octubre del 2020

'Moonfall'.

Segons Deadline, Stanley Tucci i John Bradley han signat per incorporar-se al càsting de ‘Moonfall’ de Ronald Emerich, just a temps per a que la producció comenci a Montreal aquest mes. El duo s’uneix als ja confirmats Patrick Wilson, Halle Berry, Charlie Plummer i Randy Thomas.

Tucci interpretarà a un personatge anomenat Tom Phillips, descrit com un comerciant ric d’automòbils que està casat amb la ex esposa de Wilson, mentre que Bradley interpretarà a KC Houseman -un paper que anteriorment havia d’interpretar Josh Gad, fins que el conflicte amb altres compromisos el van obligar a abandonar el paper- un geni excèntric qui descobreix que la lluna s’ha sortit de la seva òrbita.

A ‘Moonfall’, una misteriosa força que treu la lluna de la seva òrbita al voltant de la terra i l’envia a una fatal col·lisió en el seu trajecte, amb la vida tal com la coneixem. A poques setmanes abans d’impactar i, contra tot tipus de probabilitats, un equip divers llança una missió impossible en l’últim intent de desfer-ho a l’espai, deixant enrere a tothom que estima i arriscant-ho tot per aterrar a la superfície lunar i salvar el nostre planeta de l’aniquilació.

Berry interpretarà a una astronauta de la NASA convertida en administradora, el qual la seva anterior missió espacial té una pista sobre una catàstrofe imminent. El veterà actor de ‘The Conjuring’ i ‘Insidious’ interpretarà a un astronauta deshonorat de la NASA el qual la seva missió anterior va acabar en tragèdia, però té una pista sobre el desastre imminent. Plummer, interpretarà al fill adolescent de Wilson en el film.


El film està escrit per Emmerich juntament amb Harald Kloser i Spenser Cohen. Se assembla a una combinació entre ‘2012’ i el film ‘Close Encounters of the Third Kind’ de Setven Spielberg, “una banda poc probable d’inadaptats que s’ha d’unir per salvar a la humanitat quan la lluna surt de la seva òrbita i pot danyar a la terra”.

Emmerich també serà productor a traves de la seva productora Centropolis Entertainment. Mentre que Kloser serà productor a traves de la seva companyia Street Entertainment. Els productors executius seran Dennis Wang, James Wang, J.P. Pettinato, Marco Shepherd, Ute Emmerich, Carsten Lorenz, and Stuart Ford.

A part del sorprenent èxit de ‘Midway’, aquest nou projecte marcarà la segona col·laboració entre Emmerich i Lionsgate. El director de ‘Independence Day’ està vinculat a la direcció de ‘Moonfall’ des del 2016, però va haver de posposar la producció per poder realitzar ‘Midway’, la qual es va estrenar el Novembre de l’any passat a USA.

‘Moonfal’ està programada per estrenar-se en els cinemes per Lionsgate a Amèrica del Nord el 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada