Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 d’octubre del 2020

'Spider-Man 3'.


Des de The Hollywood Reporter, ens informen de que Benedict Cumberbatch s’ha unit al repartiment de ‘Spider-Man 3’ com a Doctor Strange, confirmant d’aquesta manera que en la tercera entrega del aràcnid veurem el multivers.

Amb Tony Stark (Robert Downey Jr.) descansant en pau i Nick Fury (Samuel L. Jackson) de vacances en el espai amb els Skrulls, Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) serà el mentor adult de Peter Parker (Tom Holland) en el film, mentre que també possiblement establint la connexió antre Electro (Jamie Foxx) i Spider-Man (Holland), si fos la mateixa interacció del dolent del film de ‘The Amazing Spider-Man 2’, de Andrew Garfield.

Si bé la majoria del repartiment de les dues anteriors entregues tornarà per aquesta tercera entrega, el fet de que Foxx s’uneixi al càsting desdibuixa encara més les línies entre les tres franquícies de Sony, i l’anterior entrega ‘Spider-Man: Far From Home’ ja va portar de nou a J.J Jameson de J.K. Simons, de la trilogia de Spider-Man de Sam Raimi i el Sony Universe of Marvel Characters del estudi, encapçalat per Venom, s’espera que també formi part del MCU.

Foxx va interpretar prèviament el paper a ‘The Amazing Spider-Man 2’ de 2014, dirigit per Marc Webb i protagonitzat per Andrew Garfield com a Peter Parker/Spider-Man, el film va tenir un rendiment quelcom inferior a la primera entrega i va recaptar $708.982.323 a nivell mundial amb un pressupost estimat de $200M i va rebre critiques dispars tant per part de la critica com del públic, el que va fer cancel·lar a Sony els plans de futur de la franquícia, inclosa la tercera entrega protagonitzada per Garfield i els spin-off amb The Six Sinister i Venom.

Originalment el film estava programat per estrenar-se el 16 de Juliol de 2021, el film es va endarrerir per primer cop al 05 de Novembre de 2021 i ara s’estrenarà el 17 de Desembre de 2021. La primera data en la que estava programada ara s’ha li ha donat a ‘Uncharted’, amb Tom Holland revelant en un vídeo a Instagram que primer necessita finalitzar la producció de ‘Uncharted’ abans de poder continuar i començar amb ‘Spider-Man 3’, que amb sort acabarà producció de la primera al Febrer de 2021.

Tom Holland tornarà per interpretar a peter Parker/Spider-Man i quedarà per veure a quins enemics s’enfronta aquest cop, tot i que amb aquesta notícia un d’ells serà Electro. Tot i això, donat el final de ‘Spider-Man: Far From Home’, qualsevol numero de la seva galeria de malvats provablement estigui neguitós per lluitar. La tercera entrega dels films de Spider-Man del MCU també comptarà amb el retorn de Zendaya (Euphoria, Dune) com a MJ. També tindrem el retorn com a director a Jon Watts, director de les dues entregues anteriors. El Spider-Man de Holland també apareixerà en un altre film de Marvel Studios segons el nou acord.

La pròxima llista del Spidey de Sony inclou la seqüela de Venom, ‘Venom: Let There Be Carnage’ protagonitzada per Hardy i dirigida per Adny Serkis, així com ‘Morbius’ protagonitzada per Jared Leto i dirigida per Daniel Espinosa, i ha el rumor d’un film de ‘Kraven the Hunter’. En un principi aquests films tindran connexió amb els films de Spidey del MCU, ja ho vàrem veure en el tràiler de Morbius on en un fotograma apareixia el Buitre interactuant amb el Dr. Michael Morbius.

P.D: StripMarvel (Dani Lagi) ha fet un video sobre la notícia, però en acabar el vídeo ha deixat anar el RUMOR que circula i que no seria altre que el títol que portarà la tercera entrega, ‘Spider-Man: Home Worlds’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada