Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 d’octubre del 2020

'Shotgun Wedding'.

Després d’associar-se amb Mandeville Films per al projecte, la comèdia d’acció ‘Shotgun Wedding’ de Lionsgate posa el seu engranatge en moviment quan Jennifer Lopez (Hustlers, Marry Me) i Armie Hammer (Death on the Nile, Rebecca) han signat per a protagonitzar el projecte, des de Deadline.

Escrit per Mark Hammer (Two Night Stand) i Liz Meriwether (Single Parents, Bless This Mess) i dirigit per Jason Moore (Pitch Perfect), el film es centra en Darcy (Lopez) i Tom (Hammer) mentre reuneixen a les seves adorables però molt obstinades famílies, per a ultimar els detalls finals del casament just quant la parella comença refredar-se. Per si això no fos una amenaça suficient per a la celebració, de sobte la vida de tots està en perill quan tot el grup són presos com a hostatges i “Fins que la mort ens separi” adquireix un significat completament nou quan Darcy i Tom han de salvar als seus essers estimats sinó es maten entre ells primer.

“El magnetisme irresistible de Jennifer i Armie, per separats i junts, els converteix en la parella perfecte per aquesta comèdia d’acció”, va dir Erin Westerman, presidenta de producció de Motion Picture Group de Lionsgate, en un comunicat. “Ambdós són actors increïblement divertits que també poden entregar-se a l’acció, però el que distingeix aquest film és la forma en que la seva química contagiosa domina la pantalla. No pots apartar la vista d’ells”.

El film estarà produït per Todd Lieberman i David Hoberman de Mandeville, qui anteriorment van treballar amb Lionsgate per a ‘Wonder’ i actualment estan associats per a produir ‘Under Cover’, ‘Rabbids’ i ‘White Bird: A Wonder Story’ a l’estudi. El duo produirà al costat de Nuyorican Productions de Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas i Benny Medina, amb Alex Young produint executivament per Mandeville, Courtney Baxter per Nuyorican i Ryan Reynolds i George Dewey.

‘Shotgun Wedding’ té previst començar producció a principis del pròxim any. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada