Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 d’octubre del 2020

'Candyman'.










Després de haver-se suprimit del calendari per a una estrena no establerta al 2021, Universal Pictures ha fixat l’estrena oficialment del pròxim ressorgiment de ‘Candyman’ de Nia DaCosta i protagonitzat per Yahya Abdul-Mateen (The Trial of the Chicago 7) per al 27 d’Agost de 2021 com a data d’estrena.

El guanyador d’un Oscar Jordan Peele (Us) ofereix una nova versió de la esgarrifosa llegenda urbana de la que provablement hagis sentit parlar: Candyman. La cineasta en ascens Nia DaCosta (Little Woods) dirigeix i coescriu aquesta versió contemporània del clàssic de culte.

La pel·lícula serà un retorn al barri de Cabrini-Green, a Chicago, l’escenari de la primera entrega. Com ja va succeir l’any 1992, un graduat universitari –molt provablement Lakeith Stanfield- visita el que una vegada va ser un dels barris més deprimits de la ciutat, ara transformat per efecte de la gentrificació, segons l’argument, en un creixent punt de trobada de joves estudiants.

Però sense anar més lluny, el passat es manté en la forma del objecte d’estudi: Candyman, la llegenda urbana, l’esclau pintor mutilat i apallissat per el pare de la seva amant blanca que trona per vessar sang i perpetuar la seva pròpia existència. Tony Todd en la primera entrega.

El film estarà protagonitzat per Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) interpretant l’icònic paper principal. El seu personatge està essent descrit com un artista que s’obsessiona amb la llegenda del assassí en sèrie. Al seu costat tindrà a l’actriu Teyonah Parris (If Beale Street Could Talk), que interpretarà a la seva novia. Colman Domingo (Fear the Walking Dead, If Beale Street Could Talk) i Nathan Stewart-Jarret (Misfits, Utopia) s’han unit a la producció a principis d’aquesta setmana.

MGM produeix i finança ‘Candyman’ amb Universal Pictures que s’encarregarà de la distribució nacional als cinemes. Adam Rosenberg, copresident de la producció de MGM i Tabitha Shick, vicepresident de producció de MGM, supervisaran el projecte en nom del estudi i Ian Cooper produirà per a Monkeypaw Productions de Jordan Peele.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada