Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 31 d’octubre del 2020

'White Bird: A Wonder Story'.

Després de produir l’aclamada adaptació de 2017 de R.J. Palacio, la novel·la infantil Wonder, Lionsgate, ha anunciat que està desenvolupant una adaptació de la novel·la gràfica complementaria ‘White Bird: A Wonder Story’ i ha contractat al nominat al Globus d’Or Marc Forster (Christopher Robin) per a dirigir el projecte. Des de Variety.

Basat en la novel·la gràfica de Palacio de 2019, la història es centra en Julian Albans, el perdonavides d’onze anys que va deixar Beecher Prep, que encara està esperant la idea de com la bondat té el poder de salvar vides quan el visita la seva àvia de Paris i és transformat per la seva notable història de compassió i coratge. La vida de conte de fades de Grandmère abans de la guerra, canvia abruptament quan els nazis ocupen França, i la companya marginada a la que un cop va rebutjar es converteix en la seva salvadora i millor amiga.

L’adaptació del guió està essent escrit per Mark Bomback (The Art of Racing in the Rain, War for the Planet of the Apes), amb el set de filmació produït per Mandeville Films de David Hoberman i Todd Lieberman, qui van produir el film original, al costat de Palacio, amb Renée Wolfe adjunta per a la producció executiva amb Alex Young.

“Wonder va connectar amb el públic que va respondre al seu missatge de bondat i empatia, de mirar més enllà de la superfície a la persona que està a sota”, va dir Nathan Kahane, president de Lionsgate Motion Picyure Group, en un comunicat. “Ara més que mai, necessitem històries que promoguin la compassió pels demés, i la novel·la de R.J. Palacio, White Bird, es basa en aquests temes. Per a dirigir l’daptació, Marc Forster aporta no sols el domini del seu ofici, sinó també un cor tendre i una visió amable per a una hist`roia de persones que troben connexions entre si inclús en les situacions més difícils”.

‘Wonder’, dirigit per l’auto convertit en cineasta Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower), va estar protagonitzat per Owen Wilson (Loki), Julia Roberts (Homecoming) i Jacob Tremblay (Room, The Little Mermaid) i va rebre bones critiques tant per part de la crítica com del públic, i va ser un èxit de taquilla per al estudi, recaptant més de $305,9M a nivell mundial per a un pressupost de $20M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada