Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 d’octubre del 2020

'The Others Remake'.


Després de quedar-se amb els drets de la història a principis d’aquest any en una guerra d’ofertes pujada de tó, Sentient Entertainment s’ha associat amb Universal Pictures per a desenvolupar la nova versió de l’aclamada història de fantasmes protagonitzada per Nicole Kidman, ‘The Others’, segons The Hollywood Reporter.

Sentient hauria arribat a un acord amb la filial de FilmSharks, The Remake Company, i Video Mercury (De Enrique Cerezo, president del At. Madrid), en un esforç per reinventar i modernitzar la història, i les fonts informen que els talents i estudis de primera categoria estan neguitosos per participar en el projecte.

El remake serà produït per Renee Tab de Sentient (Feud: Bette and Joan) i Christopher Tuffin al costat de Lucas Aksoskin de Aliwen Entertainment, amb el veterà productor espanyol, Cerezo, com a productor executiu amb Guido Rud de FilmSharks i Michael i Jeeny Miller de Miller Way. LA vicepresidenta sènior de producció de Universal, Sara Scott, supervisarà el projecte per al estudi.

“Em sento honrat de poder treballar en el meu film preferit de terror de tots els temps, The Others, i dur aquesta reinvenció a la pantalla gran per a noves audiències”, va dir Tab anteriorment en un comunicat. “És quasi inquietant i sorprenent lo oportuns que són els temes avui: autoaïllament, paranoia i por, i per suposat l’intens desig de protegir als nostres infants i a nosaltres mateixos de qualsevol mal. Esperem desentranyar les capes darrera del personatge principal Grace, la qual el seu dolor i dimonis atrauen als espectadors a un viatge veritablement compassiu”.

El film, escrit i dirigit per Alejandro Amenábar s’estrenava la tardor de 2001, protagonitzada per Kidman com a Grace Stewart, una vídua de guerra en la Gran Bretanya de 1945 que s’ha aïllat en la seva mansió del camp amb els seus fills, que pateixen una malaltia estranya caracteritzada per la fotosensibilitat. El seu aïllament es desarrela quan arriben tres estranys, el que du a la revelació d’una gran quantitat de secrets que es mantenen ocults en la obscura mansió. Kidman va ser nominada a un Globus d’Or per la seva actuació amb Amenábar guanyant el Premi Goya per Millor Director i Guió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada