Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 d’octubre del 2020

'News of the World'.

Després de presentar el primer cop d’ull del film a principis d’aquest mes, Universal Pictures ha publicat un nou tràiler del drama occidental ‘News of the World’, protagonitzat per Tom Hanks, que arribarà als cinemes aquest nadal. A continuació podeu veure’n el tràiler, així com un nou cartell i algunes imatges...

           

          


El film, basat en la novel·la homònima de 2016 de Paulette Jiles i escrit per Luke Davies (Lion), segueix a un locutor viudo després de la Guerra Freda que viatja per Texas anunciant les notícies del món a la població local. El contracten per ajudar a transportar a una nena orfe (Helena Zengel), el qual van assassinar els seus pares una tribu nadiu americana que després la va acollir i la va criar a San Antonio amb els seus parents supervivents. A mesura que recorren els territoris perillosos, formen un vincle estret que, segons l’home, li serà difícil entregar-la als seus familiars, que no tenen desitjos de prendre-la i tenen plans abusius per a ella.

‘News of the World’ es va crear originalment a Fox 2000, però aquesta marca es va retirar per part de Disney després de adquirir 20th Century Fox l’any passat. Després el projecte es va traslladar a Universal.








Hanks, qui anteriorment va treballar amb Greengrass en el film de suspens nominat al Oscar ‘Captain Phillips, produirà al costat de Gary Goetzman per a Playtone i Gail Mutrux per a Pretty Pictures. El guanyador del Oscar, de 62 anys, va aparèixer recentment en el thriller històric Greyhound, que també va escriure, i recentment va tornar a la producció del film biogràfic de Elvis Presley de Baz Luhrmann, en la que interpretarà al gerent del cantant, el coronel Tom Parker i que està programat per estrenar-se el pròxim 05 de Novembre de 2021.

Greengrass es conegut pels seus treballs en els gèneres de thriller d’acció política, havent dirigit tres dels cinc films de Jason Bourne, guanyant dues nominacions als BAFTA per l’aclamada tercera entrega ‘The Bourne Ultimatum’, així com per ‘United 93’, nominada als Oscar, que envolta als atacs del 11S i ’22 July’, que va debutar a Netflix amb critiques molt positives l’any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada