Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 d’octubre del 2020

'Smokey and the Bandit Series'.

Mentre està ocupat desenvolupant ‘Hellraiser’ de Clive Barker per a la petita pantalla, David Gordon Green ha trobat un altre franquícia cinematogràfica icònica per a dur a la televisió en forma de la comèdia d’acció Smokey and the Badit, segons The Hollywood Reporter.

Green s’ha associat amb el seu col·laborador freqüent Brian Sides (Alaska: The Last Frontier) per a coescriure la versió moderna del clàssic sureny de 1977 i està llest per a ser productor executiu juntament amb el seu col·laborador freqüent Danny McBride, Jody Hill i Brandon James (The Righteous Gemstones, Vice Principals) a través de la seva companyia Rough House Pictures i Seth McFarlane i Erica Huggins a través de Fuzzy Door Productions (The Orville, Books of Blood).

“Al créixer en el sud, Smokey and the Bandit va ser una franquícia icònica per a mi. El llegat d’aquests personatges és un camp de joc de la ufanor i desvergonyiment en el que estic encantat de aprofundir”, va dir Green, qui va néixer a Little Rock, Ak., i es va criar a Texas, va dir en un comunicat.

A més d’escriure el guió, Green es posarà darrera de les càmeres i dirigirà el potencial pilot, que actualment no te una xarxa associada a la sèrie i està essent produït per Universal Content Productions, els quals també estan treballant amb McFarlane i Fuzzy Door per a ‘The Winds of War’, ‘Skywatch’ i un projecte sense títol de Little Rock Nine, sota l’acord general de nou xifres signat al Gener.

“Quan UCP va anomenar ‘Smokey and the Bandit’, ens vàrem sentir atrets de seguida”, va dir Huggins, president de Fuzzy Door, en un comunicat. “Sabíem que teníem que ser fidels al seu entorn original en el sud i trobar una veu autèntica. L’interès immediat de David i la seva perspectiva i amor únics per el original ho va fer possible. Smokey and the Bandit era un film genial i irreverent en aquell moment i esperem poder aconseguir aquest mateix sentiment en la sèrie”.

Estrenada l’any 1977, el film protagonitzat per Burt Reynolds i Sally Field es va convertir en un gran èxit per al estudi, recaptant $300M amb un pressupost de $4,3M, convertint-se en el segon film nacional més taquiller del any darrera de Star Wars i va generar una franquícia que va incloure dos seqüeles i films derivats per a televisió.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada