Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 d’octubre del 2020

'Assassin's Creed Series'.









Netflix s’ha associat oficialment amb Ubisoft per a produir contingut amb guions completament nou basat en Assassin’s Creed, la franquícia de videojocs d’acció i aventures més venuda de la companyia de videojocs. L’acord inclou el desenvolupament de la primera adaptació d’una sèrie live-action de Assassin’s Creed, que es descriu com un projecte èpic i de gènere amb Jason Altman i Danielle Kreinik de Ubisoft Film & Television com a productors executius. El servei de streaming també està desenvolupant adaptacions animades i d’anime del joc.

“Estem encantats de associar-nos amb Ubisoft i donar vida a la narrativa rica i de múltiples nivells per la que Assassin’s Creed és estimat”, va dir Peter Friedlander, vicepresident de la sèrie original de Netflix, en un comunicat (a través de Deadline). “Des dels seus impressionants mons històrics i el seu gran atractiu global com una de les franquícies de videojocs més venuts de tots els temps, estem compromesos a crear acuradament entreteniment èpic i emocionant basat en aquesta IP distintiva i brindar una immersió més profunda per als fans i els nostres membres en el món per a gaudir”.

Assassin’s Creed és un videojoc sigil·lós d’acció i aventura creat pels dissenyadors de jocs canadencs Patrice Désilets i Jade Raymond juntament amb Corey May. Ubisoft va llançar el videojoc per primer cop l’any 2007, on després va ser seguit per més de 10 seqüeles del joc. La franquícia ha venut actualment més de 155 milions de copies en tot el món des del seu debut, el que la converteix en la franquícia més venuda de Ubisoft i una de les franquícies de videojocs més venudes de tots els temps.

“Durant més de 10 anys, milions de fans de tots el món han ajudat a convertir la marca Assassin’s Creed en una franquícia icònica”, va dir Jason Altman, director de Ubisoft Film & Television. “Estem encantats de crear una sèrie de Assassin’s Creed amb Netflix i esperem desenvolupar la pròxima saga en el univers Assassin’s Creed”.

Assassin’s Creed va ser adaptat per primer cop a un film live-action per 20th Century Fox el 2016, on va estar protagonitzat pel actor nominat a un Oscar Michael Fassbender, al costat de Marion Cotillard, Jeremy Irons i Brendan Gleeson. El film va obtenir critiques negatives per part dels crítics pel seu argument i guió, i va tenir un recorregut a la taquilla força fluix, amb tant sols $240.697.856 amb un pressupost de $125M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada