Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 d’octubre del 2020

'M.O.D.O.K.'.

Finalment tenim el primer cop d’ull de la pròxima sèrie de Marvel, M.O.D.O.K. Les imatges de la sèrie animada en stop motion es van donar a conèixer durant un panell de la New York Comic Con, que podreu veure a continuació.

          

Juntament amb l’avanç, el co-creador va estar present per a discutir la premissa de la sèrie: “Tindrà que tancar la botiga fins que una empresa de tecnologia -Silicon Valley, una espècie d’empresa de tecnologia similar a Google- es llanci per a salvar-la, i prometi, ‘Pots seguir intentant matar superherois, només dona’ns una tauleta tàctil per Nadal, i estarem súper mans lliures’. I és tot el contrari d’això. De sobte M.O.D.O.K. es troba fent reunions de recursos humans i reunions de junta, i és un fanàtic del control que perd el control de la seva organització malvada i simplement es surt de control”.

A M.O.D.O.K. de Marvel, el superdolent megalòman M.O.D.O.K. (Patton Oswalt) ha perseguit durant molt de temps el seu somni de conquerir el món algun dia. Però després d’anys de frustracions i fracassos lluitant contra els herois més poderosos de la Terra, M.O.D.O.K. ha dirigit la seva malvada organització A.I.M. a la terra. Derrocat com a líder de A.I.M., mentre també lidia amb el seu matrimoni i la seva vida familiar en ruïnes, l’organisme mental dissenyat sols per matar està llest per enfrontar-se al seu desafiament més gran fins ara: una crisis de mitjana edat!

El repartiment inclou a Melissa Fumero (Brooklyn Nine-Nine), Beck Bennet (Saturday Night Live, Bill & Ted Face the Music) i Jon Daly (The Kroll Show, Curb Your Enthusiasm).

García interpretarà a Jodie, la esposa de M.O.D.O.K. i la mare dels seus fills, qui s’ha espavilat tard en la vida, emocionada per seguir el seu blog de mare convertit en un imperi de estil de vida i descobrir qui és ella com a dona independent en els seus quaranta. Hi ha masses coses que fer en aquest món i no hi ha prou temps per perdre el control de la negativitat. I desafortunadament per a M.O.D.O.K., el que més li pesa...és ell.

Schwartz li posarà veu a Lou. Per a ser honestos, M.O.D.O.K. en realitat no “aconsegueix” a Lou, el seu fill de dotze anys. No és prou atlètic per a ser un esportista. No és prou intel·ligent com per a ser un nerd. Lou és...bé, Lou, un nen que clarament va al ritme del seu propi tambor. La falta d’amics, ambició i higiene de Lou és una preocupació constant per a M.O.D.O.K., qui sovint projecte les seves pròpies inseguretats en el seu fill massa confiat.

Fumero és Melissa. Inclús amb les “característiques” del seu pare, Melissa, de disset anys, ha pujat de rang per a convertir-se en l’abella reina de la seva escola, semblant als Heathers, i una estrella en el món del patinatge artístic adolescent. Tots els nens populars volen sortir amb ella o evitar la seva terrible ira. Però tot i el seu èxit, Melissa anhela en secret l’aprovació del seu pare.

McLendon-Covey interpretarà a Monica Rappaccini, una brillant científica boja de A.I.M. i el rival de M.O.D.O.K. en la feina. Clarament més competent i qualificada que M.O.D.O.K., Monica creu que hauria de dirigir l’organització. Després de que GRUMBL adquireix A.I.M., Monica es delecta amb el patiment de M.O.D.O.K. fins que la nova direcció comença a infringir els seus despietats experiments. Amb un enemic comú en Austin, M.O.D.O.K. i Monica finalment poden deixar de banda les seves diferències i treballar junts...quan no es traeixen constantment.

Bennet interpretarà a Austin Dan Der Sleet. Després de la malvada organització A.I.M. de M.O.D.O.K. s’ensorra, es veu obligat a vendre-ho al gegant tecnològic de Silicon Valley, GRUMBL. GRUMBL envia a Austin, de vint anys i hàbil, com a un “consultor de integració post-fusió” i el nou cap de M.O.D.O.K. Tot i que M.O.D.O.K. desitjaria poder dur a Austin a la Zona Negativa, M.O.D.O.K. ha de trobar noves solucions per combatre l’argot corporatiu de Austin i les freqüents reunions obligatòries de recursos humans, si algun cop va a reclamar a A.I.M l’entesa amb Austin.

Daly és Super Adaptoid, un androide sarcàstic amb ambicions de viure, sentir i crear, però en canvi es veu obligat a passar els seus dies fent un massatge a les llagues de la cadira flotant en el cuir cabellut del seu creador M.O.D.O.K. Tot i que l’adaptoide somia amb sobreescriure la seva programació i encesa M.O.D.O.K., també existeix una amistat a contracor entre els dos.

Richardson és Gary, un sequaç o “apicultor” a A.I.M. qui es feroçment lleial al seu cap M.O.D.O.K., inclús si M.O.D.O.K. lluita per recordar el seu nom. Com M.O.D.O.K. continua essent degradat dintre de la seva pròpia organització, Gary està al seu costat, sempre oferint-li ajuda i un optimisme indestructible, ja sigui que M.O.D.O.K. l’estimi o no.

M.O.D.O.K. es desenvolupa al voltant del personatge del mateix nom. Va ser creat per Stan Lee i Jack Kirby l’any 1967. A més de donar veu, la sèrie està escrita i produïda per Oswalt. Jordan Blum (Community) i Jeph Loeb (Legion) també en són productors executius.

M.O.D.O.K. de Marvel arribarà pròximament a Hulu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada