Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 d’octubre del 2020

'Supernova'.

Poc després de que debutes el seu primer tràiler oficial, el drama protagonitzat per Colin Firth (Kingsman: The Golden Circle) i Stanley Tucci (Central Park, The Witches), ‘Supernova’, ha estat adquirit per Bleecker Street per a la distribució a Amèrica del Nord, segons The Hollywood Reporter.

A Supernova, es ben entrada la tardor i Sam i Tusker, socis des de fa 20 anys, estan de vacances. Viatgen per Anglaterra en la seva vella caravana visitant amics, familiars i llocs del seu passat. Des de que Tusker va ser diagnosticat amb demència d’inici jove ara fa dos anys, les seves vides han hagut de canviar. Han abandonat les feines i han suspès els plans. El seu temps junts, és ara el més important que tenen. Tot i això, a mesura que avança el viatge, les seves idees individuals per al seu futur comencen a xocar. Els secrets es descobreixen, els plans privats es desxifren i el seu amor mutu es posa a prova com mai abans. Com a últim remei, han d’enfrontar-se a la qüestió de que significa estimar-se els uns als altres davant la irreparable malaltia de Tusker.

El film està protagonitzat pel guanyador d’un Oscar Colin Firth (The King’s Speech) i el guanyador d’un Emmy Stanley Tucci (The Lovely Bones, Shazam!). També hi podem trobar a James Dreyfus, Pippa Haywood i Sarah Woodward.

‘Supernova’ està escrita i dirigida per Harry Macqueen i produïda per Tristan Goligher i Emily Morgan. El film es va estrenar mundialment, en el passat mes de Setembre en el Festival Internacional de Cinema de San Sebastián 2020. Va rebre critiques força positives i està programada per estrenar-se el pròxim 27 de Novembre al Regne Unit a través de StudioCanal UK, tot i que actualment no té data per a la seva estrena a Amèrica del Nord. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada