Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 d’octubre del 2020

'Archenemy'.

Abans del seu debut en el Beyond Fest aquest cap de setmana, RLJE Films ha estrenat el primer tràiler complet del thriller d’acció i ciència-ficció ‘Archenemy’, protagonitzat per Joe Manganiello, centrat en un superheroi interdimensional que lluita per trobar el seu camí. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


Escrita i dirigida per Adam Egypt Mortimer (Daniel Isn’t Real) a partir d’una història de Mortimer i Lucas Passmore (No Good Heroes), el film està protagonitzat per Joe Manganiello (True Blood), Skylan Brooks (Empire), Zolee Griggs (W-Tang: An American Saga), Paul Scheer (Black Monday), Amy Seimetz (Pet Semantary) i Glenn Howerton (It’s Always Sunny in Philadelphia).

“Estem encantats de tornar al negoci amb SpectreVision després de les estrenes de ‘Mandy’ i ‘Color Out of Space’”, va dir Mark Ward, director d’adquisicions de RLJE Films. “Amb la solida actuació de Joe Manganiello i la direcció innovadora de Adam Egypt Mortimer, no podríem haver demanat millor equip de somni per ensenyar ‘Archenemy’ a Beyond Fest i als cinemes i diverses plataformes el mes de Desembre”.

A ‘Archenemy’, Max Fist (Manganiello) assegura ser un heroi d’un altre dimensió que va caure a través del temps i l’espai a la Terra, on no té poders. Ningú creu en les seves històries excepte un adolescent local anomenat Hamster. Junts, prenen els carrers per acabar amb el sindicat de drogues local i el seu viciós cap criminal conegut com The Manager.

‘Archenemy’ està produït per Daniel Noah, Lisa Whalen i Elisah Wood al costat de Kim Sherman, Adam Egypt Mortimer, Joe Manganiello i Nick Manganiello.

‘Archenemy’ s’estrenarà als cinemes, On Demand i en Digital el pròxim 11 de Desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada