Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 d’octubre del 2020

'Batwoman'.










The CW ha publicat dues fotografies promocionals per a la pròxima segon temporada de Batwoman, amb Javicia Leslie lluint una nova indumentària redissenyat per a la seva pròpia versió del cavaller escarlata. La nova indumentària de l’heroïna també ressalta les característiques de Leslie, inclòs un cabell arrissat natural amb metxes vermelles que podrien indicar que Ryan Wilder (Leslie) ja no tindrà que utilitzar perruca vermella, a diferència de Kate Kane (Ruby Rose). A continuació podeu veure’n les fotos...

“El  viatge de Ryan comença des d’un lloc de ‘Que pot fer aquest Batsuit per mi?’ Però no passa molt de temps abans de que es doni compte del poder del seu símbol i del que pot fer pels demés a Gotham City”, va dir la productora executiva Caroline Dries a Batwoman una nova aparença (Des de Deadline). “Mentre Ryan abraça tot el que la fa especial, ella ajusta la indumentària per a que li quedi física i figurativament. Això va significar crear un nou disseny d’armadura i una nova caputxa que, sens dubte, era una declaració que cridava “poderosa”. Maya Mani em va enviar els seus dibuixos i em va encantar. La perruca va ser quelcom que mai vàrem perfeccionar en la primera temporada, i Janice Workman la va allisar amb aquesta nova presa. Javicia i jo vam veure diversos prototips d’estils i tons vermells, i en un moment estàvem intercanviant les nostres pròpies versions amb guixots per a iPad. Janice va traduir això en el que estem veient ara. Quan ho veig somric. Em fa sentir inspirada”.


“Caroline Dries em va demanar que dissenyés un Batsuit que fos exclusiu del personatge de Ryan Wilder; com és una lluitadora altament capacitada, encapsular la seva naturalesa crua, atlètica i apassionada era imperatiu”, va dir Maya Mani, dissenyadora de la nova indumentària. “Cam a Batwoman, Javicia Leslie no sols aporta una nova perspectiva, sinó també força física al paper. Era important que la nova indumentària definís la presència dominant de Javicia mentre ensenyava el seu atletisme i li permetia la llibertat d’expressar la naturalesa física de Batwoman, tot mentre es veia ultra-cool en el procés!”

En aquesta segona temporada Ryan Wilder (Javicia Leslie) agafarà el relleu de Batwoman, interpretat en la primera temporada per Ruby Rose. Sense ningú a la seva vida que la mantingues pel bon camí, Ryan va passar anys com a traficant de drogues, esquivant el GCPD i emmascarant el seu dolor amb mals hàbits. Avui Ryan viu en la seva furgoneta amb la seva planta. Una noia que robaria llet per a un gat de carrer i també podria matar-te amb les seves pròpies mans, Ryan es la mena de lluitadora més perillosa: altament hàbil i indisciplinada. Una lesbiana que ha sortit. Atlètica, crua, apassionada, fal·lible. I no molt l’estereotip de heroi estatunidenc.

La primera temporada va estar protagonitzada per Ruby Rose com a Kate Kane/Batwoman, Rachel Skarsten com Alice, Meagan Tandy (Teen Wolf) com a Sophie Moore, Camrus Johnson (Luke Cage) com a Luke Fox, Nicole Kang (You) com a Mary Hamilton, Dougray Scott com a Jacob Kane i Elisabeth Anewis com a Catherine Hamilton-Kane.

Basat en els personatges de DC, Batwoman és de Berlanti Productions en associació amb Warner Bros. Television amb els productors executius Greg Berlanti, Caroline Dries, Geoff Johns i Sarah Schechter. David Nutter i Marcos Siega, executius, van produir el pilot.

La segona temporada de Batwoman, arribarà en algun moment de 2021. (segons IMDb està fixat per al Gener)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada