Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 d’octubre del 2020

‘Everybody’s Talking About Jamie’.

20th Century Studios ha publicat el tràiler oficial de la seva pròxima adaptació cinematogràfica de ‘Everybody’s Talking About Jamie’, basat en l’exitosa obra musical homònima de 2017 sobre l’adolescència. Protagonitzat per el nouvingut Max Harwood i Richard E. Grant, el film està programada per arribar als cinemes el pròxim 26 de Febrer de 2021. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          


Inspirat en fets reals, New Regency i Film4’s ‘Everybody’s Talking About Jamie’ és l’adaptació cinematogràfica del exitós musical. Jamie New té 16 anys i no encaixa del tot; en lloc de seguir una carrera “real”, somia amb convertir-se en Drag Queen. Incert sobre el seu futur, Jamie sap una cosa amb certesa: serà una sensació. Amb el suport de la seva estimada mare i els seus increïbles amics, Jamie supera els prejudicis, colpeja als ‘matons’ i surt de la obscuritat per convertir-se en el centre d’atenció.

El film està protagonitzat per el nouvingut Max Harwood, Sarah Lancashire, Lauren Patel, Shobna Gulati, Ralph Ineson, Adeel Akhtar, Samuel Bottomley, amb Sharon Horgan i Richard E. Grant.

El director de la posta en escena, Jonathan Butterell, debuta com a director en un llargmetratge, amb guió i lletra de Tom MacRae, cançons de Dan Gillespie Sells i una partitura composta per Sells i Anne Dudley. Mark Herbert, p.g.a, Peter Carlton, p.g.a, i Arnon Milchan produeixen amb Yariv Milchan, Michael Schafer, Natalie Lehmann, Daniel Battsek, Ollie Madden, Peter Balm, Niall Shamma i Jes Wilkins servint com executius.

El film i l’obra musical ‘Everybody’s Talking About Jamie’, estan inspirats en el documental de televisió de 2011 de Jenny Popplewell titulat Jamie: Drag Queen at 16.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada