Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 d’octubre del 2020

'Mission: Impossible 7'.

Després d’una setmana, des de que es va veure a Tom Cruise filmant una acrobàcia en la part superior d’un tren en moviment a Noruega, sembla que la producció de ‘Mission: Impossible 7’ de Christopher McQuarrie s’ha traslladat a una nova ubicació. Noves fotos darrera de les càmeres des del set de Roma, Italia, de la tant esperada seqüela d’acció de Paramount Pictures han aparegut en línia (a través de Just Jared), amb un nou cop d’ull al primer equip de Cruise i Hayley Atwell mentre tenim una vista prèvia de la seva seqüència de persecució en cotxe. També amb l’actor de 58 anys fent un altre acrobàcia amb moto, a continuació podeu veure’n les fotografies...  

A més de Tom Cruise i Hayley Atwell, retornen a la franquícia: Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (Hobs & Shaw) i Henry Czerny (Ready or Not), amb els novells Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) i Esai Morales (La Bamba, Titans).

Seguint el llarg èxit comercial i de critica de les dues últimes entregues, l’escriptor/director McQuarrie va signar un nou acord amb Paramount per tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues, rebutjant ofertes d’altres estudis per continuar la seva llarga col·laboració amb l’estrella de la franquícia Tom Cruise. Skydance Media, qui va entrar a la franquícia en la seva quarta entrega, ‘Ghost Protocol’, tornarà a produir les dues següents entregues.

La franquícia ‘Mission Impossible’ abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega ‘Fallout’, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.   

‘Mission: Impossible 7’ per ara sense títol, Paramount ha fixat la data d’estrena per al pròxim 19 de Novembre de 2021 i la vuitena entrega per al 04 Novembre de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada