Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 d’octubre del 2020

'Pacific Rim: The Black'.


Ha passat algun temps des de que els fans van escoltar algunes notícies sobre l’univers Pacific Rim. La franquícia està desenvolupant actualment una adaptació al estil anime que farà el seu debut a Netflix. Encara hi ha detalls sobre la història que es mantenen en secret, però sembla a ser que la sèrie animada ampliarà la història de l’exitos film de 2013 i la seva seqüela, Pacific Rim Uprising. I ara, Netflix ha publicat el primer cop d’ull dels protagonistes: dos germans, un adolescent idealista i la seva ingènua germana menor. Estan cercant els seus pares desapareguts mentre condueixen un Jaeger abandonat a través d’un paisatge hostil. Per suposat, es trobaran amb molts de Kaiju en el seu camí. 

Podeu veure el primer cop d’ull al Kaiju de ‘Pacific Rim: The Black’, des de SuperHeroHype.

El servei de streaming encara no ha publicat un argument oficial de la sèrie. Craig Kyle (Thor: Ragnarok) i Greg Johnson (X-Men: Evolution) seran els showrunner de la producció de Legendary Entertainment. Si bé Netflix actualment cancel·la moltes sèries live-action, les sèries animades estan vivint el seu moment de gloria. El servei de streaming ha demanat recentment una nova sèrie animada de Godzilla, entre molts altres emocionants nous aspirants.

Netflix no ha anunciat la data d’estrena oficial de Pacific Rim: The Black, però hauria d’arribar al servei de streaming en algun moment de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada