Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 d’octubre del 2020

'The Stand'.

CBS All Access ha publicat el tràiler complet de la tant esperada adaptació a sèrie limitada de ‘The Satand’, basada en la novel·la de fantasia obscura postapocalíptica de Stephen King del mateix nom. El tràiler presenta als últims supervivents del apocalipsi mentre intenten escollir de quin costat estan amb mare Abigail (Whoopi Goldberg), guiant-los pel camí correcte, mentre que Randall Flagg (Alexander Skarsgard) farà tot el possible per a persuadir-los de que es transformin a la obscuritat. A continuació podeu veure’n el vídeo...

          


L’adaptació de la sèrie de 9 episodis de la novel·la de Stephen King, per part dels escriptors Josh Boone (The Fault in Our Stars, The New Mutants) i Ben Cavell (SEAL Team), revela que així és com acaba el món: amb un nanosegon de error informàtic en un laboratori del Departament de Defensa i un milió de contactes casuals que formaven els esglaons d’una carta en cadena de mort. I aquí està el nou món desolador del dia següent, un món desposseït de les seves institucions i buidat del 99% de la seva gent. Un món en el que un grapat de supervivents atemorits escullen bàndol, o són escollits. Un món en el que el bé cavalca sobre les fràgils espatlles de la mare Abigail, de 108 anys, i els pitjors malsons del mal estan representades en un home com un somriure letal i poders indescriptibles: Randall Flagg, l’home obscur.

‘The Stand’ comptarà amb un repartiment ple d’estrelles que inclou a James Marsden (Westworld) com a Stu Redman, Amber Heard (Aquaman) com a Nadine Cross, Alexander Skarsgård (Big Little Lies) com a Randall Flagg, Greg Kinnear (As Good as It Gets) com a Glen Bateman, Whoopi Goldberg (Nobody's Fool) com a Mare Abigail, Odessa Young (Assassination Nation) com a Frannie Goldsmith, Nat Wolff (Paper Towns) com a Lloyd Henreid, Henry Zaga (The New Mutants) com a Nick Andros, Jovan Adepo (Overlord) com a Larry Underwood, Owen Teague (IT) com a Harold Lauder, Brad William Henke (Orange Is the New Black) com a Tom Cullen, Daniel Sunjata (Rescue Me) com a Cobb, un nou personatge, Katherine McNamara (Arrow) com a Julie Lawry, Eion Bailey (Band of Brothers) com a Teddy Weizak, Hamish Linklater (Legion) com a Dr. Ellis i Heather Graham (The Hangover) com a Rita Blakemoor.

King va escriure el desè i últim episodi de la sèrie, que suposadament inclourà una nova “coda” a la història que no formava part de la novel·la del autor. Boone també dirigeix la sèrie per a CBS Television Studios. Boone, Roy Lee, Jimmy Miller, Richard P. Rubinstein i Cavell en són els productors executius. Will Weiske i Miri Yoon són coproductors executius amb Owen King com a productor.

‘The Stand’ s’estrenarà a CBS All Access el dijous 17 de Desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada