Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 d’octubre del 2020

'Mother's Instinct'.

La guanyadora del Oscar Anne Hathaway (Les Misérables, Rachel Getting Married, The Dark Knight Rises) i la nominada al oscar i guanyadora d’un Globus d’Or, Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Miss Sloane, Molly’s Game) protagonitzaran el remake del thriller psicològic anglès ‘Mother’s Instinct’ de Olivier Masset-Depasse del 2018, amb el mateix Masset-Depasse dirigint el pròxim film, segons Variety.

Basat en la novel·la Derrière la Haine de Barbara Abel, Chastain i Hathaway interpretaran a les millors maigues i veïnes que viuen un estil de vida tradicional idíl·lic amb jardins ben cuidats, marits exitosos i fills de la mateixa edat. La hsitòria, ambientada en la dècada de 1960, veurà la perfecte harmonia destrossada de sobte per un tràgic accident quan la culpa, la sospita i la paranoia es combinen per desfer els seu vincle fraternal.

“Es necessiten actors de la talla de Jessica i Anne per a comunicar la complexitat d’aquests dos rols”, va dir Masset-Depasse. “La relació entre mare i fill és la connexió més poderosa entre dos essers humans. Quan aquest vincle es trenca, qüestiona la moralitat convencional i inclús el seny. En l’atmosfera a porta tancada dels Estats Units dels anys 60, Mother’s Instinct es converteix en un terrorífic barril de pólvora a alta pressió”.

Sarah Conradt (50 States of Fright) està adaptant el guió. Segons les informacions, la venda del film es llançarà en el American Film Market el pròxim mes de Novembre.

‘Duelles’ de Masset-Depasse va guanyar nou premis Magritte de l’academia Belga. El remake estarà produït per Chastain al costat de Kelly Carmichael de Freckle Films de la pròpia Chastain, així com Paul Nelson de Mosaic i el productor de Duelles, Jacques-Henri Bronckart. La companyia productora Anton finançarà íntegrament el film, així com la producció executiva. El fundador i director executiu de Anton, Sébastien Raybaud, supervisarà el projecte al costat de John Zois.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada