Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 d’octubre del 2020

'Raya and the Last Dragon'.

Walt Disney Animation Studios ha publicat el primer cartell oficial de ‘Raya and the Last Dragon’ per a la seva molt esperat film animat de fantasia protagonitzat per Kelly Marie Tran posant veu a Raya i Awkwafina posant veu a Sisu. Amb un cop d’ull a la protagonista principal, a continuació podeu veure el cartell i demà tindrem el primer tràiler...

Escrita per Adele Lim (Crazy Rich Asians) i Qui Nguyen i dirigit per Don Hall (Big Hero 6) i Carlos López Estrada (Blindspotting), el film està ambientat en el misteriós regne de Kumandra i es centra en la guerrera Raya mentre cerca l’últim drac abans que Druun, una força maligna que destrueix el regne.

El paper principal estava originalment preparat per ser interpretat per Cassie Steele (Rick and Morty), però els cineastes i l’estudi ha optat per ajustar la seva visió i portar a Tran com a actriu principal, unint-se al repartiment ja establert amb Awkwafina (The Farewell), qui interpreta al drac en forma humana anomenat Sisu.


‘Raya and The Last Dragon’, que també co-dirigeix Paul Briggs (Zootopia) i John Ripa, arribarà als cinemes el pròxim 12 de Març de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada