Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 d’octubre del 2020

'The Mandalorian Season 3'.









Si bé Disney+ no ha donat encara llum verda oficialment a la tercera Temporada de ‘The Mandalorian’, és bàsicament una formalitat. El creador i showrunner de la sèrie, Jon Favreau, ha començat a treballar en els guions de la tercera Temporada a principis d’aquest any (via SuperHeroHype). Més recentment, Favreau li va dir a Variety que la tercera Temporada està “segons lo programat...[per a començar a filmar] abans de acabar l’any”.

“Estem operant sota el supòsit de que podrem seguir endavant”, va afegir Favreau. “Estem en situacions molt petites i, a vegades, tenim molts personatges amb màscares. I també tenim molt de treball digital que augmenta les coses. Així que som un programa que provablement estigui ben equipat per a ser flexible en funció dels protocols que estan sorgint al voltant al reinici del treball”.

Amb respecte als rumors d’un film de The Mandalorian, Favreau va senyalar que no té pressa per fer-ne una.

“Però definitivament estem oberts”, va dir Favreau. “I emocionat de veure a on ens du la història i tenir aquesta flexibilitat, perquè ara no hi ha un llibre de regles. La tecnologia sempre ofereix noves oportunitats per trobar històries d’una manera nova. És un moment molt emocionant per a fer això i em sento molt agraït de poder treballar de forma remota, degut a la naturalesa de la tecnologia amb la que estem tractant. Així que seguim intentant avançar i mantenir la pilota rodant, tot i que ha estat un moment difícil per a tots”.

Tot i això, l’estrella de The MAndalorian, Pedro Pascal, estava més encantat amb la idea d’un possible film.

“Crec que el treball és tan preciós que m’encantaria que estigues en una experiència en pantalla gran”, va dir Pascal. “Però sembla funcionar tant bé que tampoc estic segur de que sigui quelcom que m’agradaria que corrompés amb qualsevol canvi, saps? Vull dir, certament se que el desafiament pot superar-se. No és que aquestes persones no tinguin l’experiència. Si algú ho pot fer, ells poden!”

‘The Mandalorian’ Season 2 s’estrenarà a Disney+ el pròxim 30 d’Octubre. Els nous episodis es llançaran tots els divendres a mitja nit. Bé com la primera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada