Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 d’octubre del 2020

'The Conjuring: The Devil Made Me Do It'.

Warner Bros. Entertainment, ha publicat un nou cop d’ull que ofereix als fans una mirada en profunditat darrera de les càmeres, de l’escena de la creació de ‘The Conjuring’ de James Wan. El vídeo també ens mostra un primer cop d’ull al pròxim film titulat ‘The Conjuring-The Devil Made Me Do It’ dirigit per Michael Chaves, que presenta el retorn de Patrick Wilson com a Ed Warren i Vera Farmiga com a Lorraine Warren. També amb entrevistes de Wan juntament amb el repartiment i els cineastes dintre del univers Conjuring, a continuació podeu veure’n el vídeo...

          


‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, revela una terrorífica història de terror, assassinat i conegut mal que va commocionar fins i tot als investigadors paranormals en la vida real Ed i Lorraine Warren. Un dels casos més sensacionals dels seus arxius, començant amb la lluita per l’anima d’un jove, per després portar-los més enllà de qualsevol cosa que haguessin vist abans, per marcar el primer cop a la història dels Estats Units que un sospitós d’homicidi declarava la possessió demoníaca com a defensa.

Patrick Wilson i Vera Farmiga reprenen els seus papers com a Ed i Lorraine Warren, dirigeix aquest cop Michael Chaves. El film també hi trobem en el repartiment principal a Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook i Julian Hilliard.

‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, estarà produïda per James Wan i Peter Safran, que han col·laborat en tots els films de l’univers The Conjuring. Chaves (‘The Curse of La Llorona’) dirigeix a partir d’un guió de David Leslie Johnson-McGoldrick (‘The Conjuring 2’, ‘Aquaman’), i una història de James Wan i David Leslie Johnson-McGoldrick. Essent productors executius Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott i Michelle Morrissey.

L’equip creatiu darrera de les càmeres, es va reunir els col·laboradors de l’univers ‘The Conjuring’, incloent el director de fotografia Michael Burgess, la dissenyadora de producció Jennifer Spence, la dissenyadora de vestuari Leah Butler i el compositor Joseph Bishara, al costat del editor de direcció de ‘The Curse of La LLorona’, Peter Gvozdas.

 ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, és el setè film dins de l’univers ‘The Conjuring’, la franquícia de terror més gran de la història, i que ha recaptat més de $1,8M a nivell mundial. Això inclou els dos primers films ‘The Conjuring’ i ‘The Conjuring 2’, els tres espin-off de la nina Annabelle ‘Annabelle’, ‘Annabelle: Creation’ i ‘Annabelle: Comes Home’, i finalment ‘The Nun’.

‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It’, té fixada la data d’estrena per al pròxim 04 de Juny de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada