Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 d’octubre del 2020

'Dreamland'.

Paramount Movies ha publicat el tràiler oficial del pròxim film thriller drama del director Miles Joris-Peyrafitte titulat ‘Dreamland’, en el que Margot Robbie interpreta a una lladre de bancs la qual ofereixen una gran recompensa per el seu cap. També està protagonitzat per Finn Cole (Peaky Blinders), el film arribarà en cinemes seleccionats el pròxim 13 de Novembre i també estarà disponible en VOD el 17 de Novembre. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Situat en mig de la lluita de Estats Units durant la Gran Depressió, Dreamland segueix a Eugene Evans, un jove que somia amb escapar de la seva petita ciutat de Texas. La seva vida normal dona un gir quan descobreix a Allison Wells (Robbie), una lladre de bancs fugitiva i ferida, amagada més a prop del que mai es pugues imaginar. Dividit entre reclamar la recompensa per la seva captura i la seva creixent atracció per la seductora criminal, res és el que sembla, i Eugene ha de prendre una decisió que afectarà per sempre les vides de totes les persones a les que ha estimat.

El film està protagonitzat per la nominada al Oscar Margot Robbie (I Tonya,Birds of Prey), Finn Cole (Peaky Blinders), Travis Fimmel (Warcraft, Vikings), Kerry Condon (Avengers: Infinity War), Lola Kirke (American Made), Garrett Hedlund (Tron: Legacy) i Darby Camp (Big Little Lies).

‘Dreamland’ està dirgit per Miles Joris-Peyrafitte a partir d’un guió escrit per Nicolaas Zwart. El film està produït per Margot Robbie, Tom Ackerley i Josey McNamara de Lucky Chap Entertainment i Brian Kavanaugh-Jones i Rian Cahill de Automatik. Brad Feinstein de Romulus Entertainment també produeix i finança.

El film va tenir la seva estrena mundial l’any passat en el Tribeca Film Festival 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada