Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 d’octubre del 2020

'Don't Look Up'.

Segons Deadline, la comèdia de Adam McKay ‘Don’t Look Up’ ha afegit a Leonardo DiCaprio (The Revenant), Meryl Streep (The Iron Lady), Timotheé Chalamet (Call Me by Your Name, Dune 2020), Ariana Grande (Scream Queens), Jonah Hill (The Wolf of Wall Street), Himesh Patel (Yesterday), Kid Cudi (Bill & Ted Face the Music), Matthew Perry (The Ron Clark Story) i Tomer Sisley (Balthazar) al seu repartiment. El grup s’uneix als ja confirmats Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook), Cate Blanchett (Blue Jasmine) i Rob Morgan (Mudbound), per el film de Netflix.

‘Don’t Look Up’, serà escrit i dirigit per Adam McKay, qui també en serà el productor amb la seva companyia Hyperobject Industries amb Kevin Messick. El film es centrarà en dos astrònoms de baix nivell que tenen que embarcar-se en una gira mediàtica per advertir a la humanitat d’un asteroide que s’aproxima i destruirà la Terra. Segons Variety, s’espera que Lawrence i DiCaprio interpretin als dos astrònoms, però el servei de streaming no ha confirmat els papers.



McKay ha tingut una carrera exitosa en el gènere de la sàtira en els últims anys, obtenint una nominació al Oscar i un guany per ‘The Big Short’ de 2016 i tres nominacions al Oscar per ‘Vice’ del 2018, inclòs del de Millor Film.

S’espera que Don’t Look Up comenci a filmar abans d’acabar l’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada