Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 d’octubre del 2020

'Umma'.

Mentre que simultàniament està ocupat preparant per a que les càmeres comencin a filmar la molt esperada ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, Sam Raimi mentre tant serà productor del pròxim film de terror ‘Umma’ que ha trobat a la seva protagonista en la guanyadora d’un Globus d’Or Sandra Oh (Killing Eve), segons Deadline.

Escrita i dirigida per Iris K. Shim en el seu debut com a directora, el film es centra en Amanda (Sandra Oh) i la seva filla mentre viuen una vida tranquil·la en una granja estatunidenca però la troben desarrelada quan les restes de la mare separada de Amanda arriben de Corea i crea una por a convertir-se en la seva pròpia mare.

A més de Oh, Shim ha començat a construir el seu repartiment que inclou a Fivel Stewart (Atypical), Dermot Mulroney (Four Weddings and a Funeral), Odeya Rush (Let it Snow), MeeWha Alana Lee (Awkwafina is Nora from Queens) i Tom Yi (The Good Place).

Sam Raimi produeix el film al costat de Zainab Azizi a través de la seva companyia Raimi Productions amb un acord de desenvolupament amb Starlight Media, qui cofinança el film al costat de Raimi Productions i Stage 6 Films de Sony, amb el CEO de Starlight, Peter Luo, com a productor executiu al costat de Matt Black, Jeanette Volturno i Marcej Brown de Catchlight Studios i André Øvredal (Scary Stories to Tell in the Dark).

Umma serà el tercer film produït per el cocreador de Evil Dead sota la companyia Ramini Productions després del thriller de comèdia independent de 2014 ‘Murder of a Cat’ i l’exitós film de monstres ‘Crawl’ del any passat. Starlight Media és millor conegut per produir una sèrie d’èxit entre la critica i comercialment, inclòs l’adaptació de Marshall, protagonitzat per Chadwick Boseman, l’adaptació de Warner Bros. ‘Crazy Rich Asians i ‘Midway’ de Ronald Emmerich.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada