Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 25 d’octubre del 2020

‘Don’t Breathe 2 & Ghostbusters: Afterlife’.








  Sony Pictures ha decidit endarrerir l’estrena de la seqüela de ‘Don’t Breathe’ de Screen Gems per al 13 d’Agost de 2021. El mateix ha fet amb la nova entrega reboot de ‘Ghostbusters: Afterlife’ de Columbia Pictures passant del 05 de Març de 2021 al 11 de Juny de 2021. El film farà el seu debut el mateix cap de setmana que el primer film de ‘Ghostbusters’, que es va estrenar un 08 de juny de 1984.

Pel que fa a ‘Don’t Breathe 2’ s’estrenarà el mateix cap de setmana que ‘Deep Water’ de 20th Century Studios’, mentre que la de ‘Ghostbusters: Aftelife’ s’estrenarà una setmana abans que ‘In The Heights’ de Warner Bros.

Dirigit per Rodo Sayagues, Don’t Breathe 2 tindrà lloc diversos anys després dels successos de la primera entrega, amb l’invident vivint en un tranquil consol...fins que els seus pecats passats l’atrapin. Segons Bloody Disgusting, l’home cec (Lang) s’ha estat amagant durant anys en una cabana aïllada i ha acollit i criat a una nena orfe d’un incendi en una casa. La seva tranquil·la existència s’esmicola quan un grup de segrestadors apareix i s’endú a la nena, el que l’obliga a ell a deixar el seu refugi segur per salvar-la.

Sayagues va co-escriure el guió amb el coescriptor i director de ‘Don’t Breathe’ Fede Alvarez (Evil Dead). Alvarez, de Good Universe, i Sam Raimi i Rob Tapert de Ghost House, produiran el film. Sony Pictures Worldwide Acquisitions i la seva divisió  Stage 6 Films avalen el projecte.

‘Don’t Breathe’ va fer una taquilla mundial de $157.100.845, per una producció que en va costar $9,9M, havent recaptat sols als USA $89,2M. El film es va estrenar a l’Agost de 2016 en la majoria de sales, aquí ens arribaria al mes següent. En el repartiment principal al costat de Lang, hi podíem trobar Jane Levy, Dylan Minnette i Daniel Zovatto. En el film Rocky (Levy), Alex (Minnette) i Money (Zovatto), són tres amics de Detroit que es dediquen a fer petits robatoris en cases assegurades per la companyia de seguretat del pare de Alex i venent els articles que roben. Quan un dia rep un avis de les Forces Especials dels Estats Units, que un veterà que viu en un veïnat abandonat de Detroit te $300.000 en efectiu a casa seva, donat com a indemnització després de que una jove milionària, Cindy Roberts, va matar a la seva filla en un accident automobilístic. Quan entren a la casa per robar, s’adonen de que l’home es cec, però no ho tindran gens fàcil per endur-se el suposat botí i aquí començarà el seu maldecap. Si voleu saber com acaba aquest intrigant thriller, us recomano que veieu el film.

El film va ser produït per Ghost House, de Sam Raimi i Rob Tapert al costat de Joseph Drake, Nathan Kahane i J.R. Young.

Pel que fa a ‘Ghostbusters: Afterlife’: McKenna Grace, de 12 anys (‘Captain Marvel’, ‘Annabelle Comes Home’) protagonitza ‘Ghostbusters: Afterlife’, amb Carrie Coon (‘The Leftovers’) interpretant a la seva mare i Finn Wolfhard (‘Stranger Things’, ‘It’) com el seu germà gran. Paul Rudd (‘Ant-Man’ 1 & 2, ‘Avengers’ 3 & 4) interpretarà a un professor en el film, mentre que també hi podem trobar a Oliver Cooper i Bokeem Woodbine. Els actors que repeteixen del càsting original són: Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver i Annie Potts.

En una entrevista, el director i escriptor Jason Reitman també a revelat nous detalls de la trama i els personatges del film, confirmant que ‘Ghostbusters: Afterlife’ “efectivament es connecta amb el Manhattan Crossrip de 1984”, que es va veure en el primer film.

“Quan la família arriba a una antiga granja, comencen a descobrir la seva connexió amb els Ghostbusters originals”, va dir Reitman. “Trevor i Phoebe estan a punt d’esbrinar qui era el seu avi i si estan disposats a recollir ells mateixos els protons”.

Jason Reitman (‘Juno’, ‘Young Adult’, ‘Tully’) dirigeix el film, prenent el relleu del seu pare Ivan Reitman que va dirigir els dos films i va produir. També sabem que Reitman, que va tenir un cameo en el film de 1989, ha co-escrit el guió juntament amb Gil Kenan (‘Monster House’, ‘Poltergeist’), que no és un estrany en les històries amb fantasmes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada