Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 d’octubre del 2020

'Every Note Played'.

STXfilms ha adquirit els drets mundials de l’adaptació cinematogràfica de la novel·la Every Note Played, amb els guanyadors d’un Oscar Angelina Jolie i Christoph Waltz en converses amb el estudi i adjunts per a protagonitzar el film. (des de Deadline)

Every Note Played es basa en el llibre aclamat per la crítica de l’autora de bestsellers del New York Times, Lisa Genova, autora de Still Alice, per la que Julianne Moore va guanyar els Premis Oscar, Globus d’Or, SAG i BAFTA a la Millor Actriu en l’adaptació cinematogràfica de 2014. La novel·la va estar escollida per Monet Clayton i David Mandell, els quals van desenvolupar la història i van adaptar a un guió musical que es va convertir en el número u de la Black List.

Every Note Played segueix a un concertista i compositor de renom mundial que està a punt de crear la seva obra mestre. Quan rep un diagnòstic que li canvia la vida, la seva ex muller de la que es va separar accepta la creu de cuidar-lo i es veu obligat a equilibrar la reconciliació de les seves relacions fallides amb la redefinició de la seva cerca de la grandesa.

“Estem encantats de reunir a aquest equip de cineastes excepcional per aquesta emotiva història, poderosa i, en última instància, edificant”, va dir Adam Fogelson, president de STXfilms Motion Picture Group.

El director guanyador del Globus d’Or Michael Sucsy (Grey Gardens, The Vow, 13 Reasons Why) dirigirà el film, i Monet Clayton, Richard Barton Lewis i Gabrielle Jerou produiran a través de la nominada al Oscar Richard Barton Lewis i la guanyadora d’un Emmy, la seva productora Southpaw Entertainment (August Rush, Robin Hood: Prince of Thieves, Backdraft).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada