Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 d’octubre del 2020

'The Son'.

HBO ha ordenat una sèrie limitada de ‘The Son’ amb el nominat al Oscar Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Spider-Man: Far From Home, Prisoners) a bord del projecte com a actor i productor executiu a través de la seva companyia Nine Stories. El nominat al Oscar Denis Villeneuve (Arrival, Dune, Blade Runner 2049) en serà el director i productor executiu. L’escriptora Lenore Zion (Billions, Ray Donovan, Good Behavior) en serà showrunner i productora executiva amb Kilter Films del nominat al Oscar Jonathan Nolan (Memento, Interstellar) i la nominada al Emmy Lisa Joy (Westworld). (Des de Deadline)

La sèrie està basada en The Son, de la autor número u en vendes del New York Times, Jo Nesbø, que es descriu com una història de venjança ambientada en la brutal jerarquia de corrupció de Oslo.

“Jonah i Lisa són una força creativa formidable i estem emocionats de tornar a col·laborar amb ells, al costat de la brillant Lenore, per adaptar la novel·la de Jo Nesbø”, va dir Francesca Orsi, vicepresidenta executiva de programació de HBO. “Denis és un mestre en teixir narratives visualment exquisides i úniques, Jake és un actor i productor talentós el qual el seu treball a vegades travessa un terreny provocatiu i convincent, i per suposat, ell i Denis han col·laborat brillantment en el passat. Estem més que emocionats de veure com aquest poderós equip aborda aquest treball excepcional”.

David Litvak, Gary Michael Walters, Michel Litvak i Svetlana Metkina de Bold Films també en són productors executius amb Jo Nesbø i Niclas Salomonsson. Riva Marker de Nine Stories i Athena Wickham de Kilter Films també en seran productores executives. Nine Stories Productions, Kilter Films i Bold Films produiran en associació amb Warner Bros. Television. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada