Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 d’octubre del 2020

'Mosul'.

Després d’estar originalment ubicada a 101 Studios l’any passat, el thriller d’acció ‘Mosul’, produït pels germans Russo (Extraction, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame), ha estat adquirit per Netflix amb plans de distribuir el film en tot el món el mes de Novembre, segons The Hollywood Reporter.

El film, escrit i dirigit per Matthew Michael Carnahan (World War Z, 21 Bridges) en el seu debut en la direcció i inspirada en l’article de Luke Mogelson en el New Yorker de 2017 “The Desperate Battle to Destroy Isis”, el film es basa en la història real d’un grup d’homes iraquians que va lluitar contra el ISIS quan el grup terrorista va prendre la seva ciutat natal i els seus familiars. El film es centrarà en l’equip SWAT de Nínive, una unitat policial renegada que va participar en una guerra de guerrilles contra el grup terrorista en una lluita desesperada per salvar la ciutat del nord de Irak, que també va ser escenari d’una sèrie de importants batalles a mitjans de la dècada de 2010.

El repartiment del film inclou a Suhail Dabbach (The Hurt Locker), Adam Bessa (Extraction) i Is’Haq Elias. El duo de directors de Avengers ha produït el film amb Mike Larocca a través de la seva productora AGBO al costat de The New Yorker Studios (The Old Man and the Gun, Only the Brave).

‘Mosul’ és l’última col·laboració entre els germans Russo i una plataforma de streaming, després que prèviament es van associar amb Netflix per el film ‘Extraction’, protagonitzat per Chris Hemsworth i que es va convertir en el film original més vist de la plataforma, i el drama criminal ‘Cherry’, protagonitzat per Tom Holland i que ha estat adquirit recentment per Apple TV+ per a una estrena a principis de 2021.

Els productors executius del film inclouen a Todd Mkurath, Christopher MArkus i Stephen McFeely per a AGBO al costat de Mohamed Al-Daradii (Son of Babylon), Patrick Newall (Anon), Wang Zhongjun, Wang Zhonglei i Hu Junyi per a Huayi.

‘Mosul’, que es va estrenar mundialment en el Venice Film Festival i a Amèrica del Nord en el Toronto International Film Festival, el mes de Novembre farà el seu debut a Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada