Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 d’octubre del 2020

'Chilling Adventures of Sabrina Season 4'.

Netflix ha publicat el teaser oficial de ‘Chilling Adventures of Sabrina’ Season 4, la que serà l’última temporada de la sèrie d’adolescents sobrenatural, amb la bruixa titular al costat de la seva família, amics i aquelarre, ja que s’han d’enfrontar a una amenaça molt més gran. Protagonitzada per Kiernan Sjipka, l’episodi final estarà disponible per al servei de streaming la vigília d’any nou, és a dir el 31 de Desembre. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          


En el transcurs dels 8 episodis de la quarta Temporada, The Eldritch Terrors descendirà sobre Greendale. L’aquelarre ha de lluitar contra cada amenaça aterradora una per una (The Weird, The Return, The Darkness, aquests en són alguns.), tot el que du a...The Void, que és el final de totes les coses. Mentre les bruixes fan la guerra, amb l’ajuda de The Fright Club, Nick comença a guanyar-se lentament el camí de retorn al cor de Sabrina, però...serà massa tard?

‘Chilling Adventures of Sabrina’, està protagonitzat per Kiernan Shipka (Mad Men) en el paper de Sabrina Spellman, Lucy Davis (Wonder Woman) com a Hilda Spellman, Miranda Otto (Anabelle: Creation) com a Zelda Spellman, Chance Perdomo com a Ambrose Spellman, Michelle Gomez com a Mary Wardwell, Jaz Sinclair com a Rosalind Walker, Ross Lynch com a Harvey Kinkle, Lachlan Watson com a Susie/Theo Putnam, Tati Gabrielle com a Prudence Night, Adeline Rudolph com a Agatha, Richard Coyle com a Padre Faustus Blackwood, Gavin Leatherwood com a Nicholas Scratch i Luke Cook com a Lucifer Morningstar.

Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) escriu l’adaptació i n’és productor executiu. Lee Toland Krieger dirigeix i és productor executiu al costat de Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter i Jon Goldwater. El drama està produït per Berlanti Productions, amb seu a Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada