Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 d’octubre del 2020

'Mortal'.

Després de fer el seu debut digital en el Regne Unit l’estiu passat, Saban Films ha presentat un nou tràiler, cartell i data d’estrena als Estats Units per al thriller d’acció de superherois de André Øvredal, ‘Mortal’, protagonitzat per Nat Wolff (Death Note). A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

           

          


Basat en l’antiga mitologia nòrdica, Mortal és una aventura èpica de fantasia que es descriu com una fusió de films de superherois anteriors com Chronicle, X-Men i Thor. Seguirà la història d’un nen, que ha des descobrir els orígens dels seus poders extraordinaris abans de ser capturat per les autoritats capficades en condemnar-lo per un assassinat accidental. Una història d’aventures d’orígens impressionants i emocionants.

Els actors noruecs Iben Akerlie, Priyanka Bose, Arthur Hakalahti, Anna Sefunova i Per Egil Aske s’uneixen a Nat Wolff (Paper Towns, The Fault in Our Stars).

Mortal està escrit i dirigit per André Øvredal, qui també n’és productor executiu al costat de Aage Aaberge, Aron Eli Coleite, Malene Ehlers, Joshua Horsfield i Henrik Zein.

André Øvredal és més conegut pel seu llargmetratge debut com a director ‘Trollhunter’ i el film de terror sobrenatural de 2016 ‘The Autopsy of Jane Doe’. El seu treball més recent va ser l’adaptació live-action de ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ produïda per Guillermo del Toro. Els seus pròxims projectes són: ‘The Last Voyage of the Demeter’ per a Amblin i l’adaptació cinematogràfica de ‘The Long Walk’ de Stephen King.

‘Mortal’ està programat per arribar als cinemes seleccionats, plataformes digitals i VOD el 06 de Novembre, seguit d’una estrena en Blu-ray el 10 de Novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada