Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’octubre del 2020

‘Colin in Black and White’.

Després de fer broma inicialment, pel seu entusiasme pel càsting d’una estrella més jove per a donar vida a la seva història a la pantalla, en la sèrie limitada produïda per Ava DuVernay de Netflix, Colin Kaepernick va utilitzar Twitter per a revelar que Jaden Michael (Vampire vs. the Bronx) encapçalarà la sèrie titulada ‘Colin in Black and White’. La publicació de la ex estrella de futbol americà la podeu veure a continuació, des de Deadline.

La sèrie de sis parts amb guió es centrarà en els anys de adolescència de Kaepernick i els primers èxits del futbol, el bàsquet i el beisbol a Turlock, Califòrnia. La sèrie limitada de Michael Starrbury posarà especial èmfasi en les influències i circumstàncies que van desenvolupar la consciencia social i cultural del jove adoptat per una família blanca.

“Amb el seu acte de protesta, Colin Kaepernick va encendre una conversa nacional sobre la raça i justícia amb conseqüències de gran abast per al futbol, la cultura i per a ell, personalment”, va dir DuVernay anteriorment en un comunicat. “La història de Colin té molt a dir sobre la identitat, els esports i l’esperit perdurable de protesta i resistència. No podria estar més feliç que explicar aquesta història amb l’equip de Netflix”.

Kaepernick, qui va ser rebutjat per la NFL després de protestar pacíficament contra el racisme i la brutalitat policial el 2016, agenollant-se durant l’himne nacional, narrarà la sèrie a més de produir executivament al costat de DuVernay i Starrbury.

“Massa freqüentment veiem històries sobre races i negres representades a través d’una lent blanca”, va dir Kaepernick anteriorment en un comunicat. “Busquem donar una nova perspectiva a les diferents realitats que s’enfronten els negres. Explorem els conflictes racials que vaig encarar com un home negre adoptat en una comunitat blanca, durant els meus anys de escola secundaria. És un honor donar vida a aquestes històries en col·laboració amb Ava per a que tot el món les vegi”.

Els guions de ‘Colin in Black & White’ es van completar a principis d’aquest any, amb DuVernay llesta per a dirigir l’episodi pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada