Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 d’octubre del 2020

'Kitbag'.

El guanyador d’un Oscar Joaquin Phoenix (Joker, The Walk Line, Her, Gladiator) interpretarà a Napoleon Bonaparte en el pròxim film biogràfic del nominat al Oscar Ridley Scott (Gladiator, The Martian), Kitbag, basat en el emperador francès del Segle XIX, segons Deadline. El mitjà comparteix que el títol del film prové de la dita: “Hi ha un bastó de general amagat en la motxilla de cada soldat”. 

Dirigit per Scott, Kitbag es descriu com una mirada original i personal als orígens de Napoleon i el seu ràpid i despietat ascens a Emperador, vist a través del prisma de la seva adictiva i sovint volàtil relació amb la seva esposa i un veritable amor, Josephine. El film capturarà les famoses batalles de Napoleo, la seva implacable ambició i la seva “sorprenent ment estratègica com un extraordinari líder militar i visionari de la guerra”.

David Scarpa (All The Money in the World) està escrivint el guió del projecte per a 20th Century Studios que estan produint Scott i Kevin Walsh per a Scott Free.

Scott ha completat la producció del drama ‘The Last Duel’, protagonitzat per Ben Affleck, Matt Damon, Adam Driver i Jodie Comer. Començarà producció el pròxim mes de Març a Italia ‘Gucci’, protagonitzat per Lady Gaga, Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver i Jared Leto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada