Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 d’octubre del 2020

'Static Shock'.









Després d’anunciar inicialment el projecte en l’esdeveniment del Dc FanDome el mes d’Agost, el film de ‘Static Shock’ de DC i Warner Bros. ha fet un gran pas endavant, ja que el nominat al Emmy Michael b. Jordan (Just Mercy) ha signat per a produir el projecte, segons The Hollywood Reporter.

“Estic orgullós de ser part de la construcció d’un nou univers centrat en superherois negres; la nostre comunitat s’ho merix”, va dir Jordan en un comunciat. “Outlier Society es compromet a donar vida a diversos continguts de còmics en totes les plataformes i estem encantats de associar-nos amb Reggie i Warner Bros. en aquest pas inicial”.

Jordan, qui produirà a través de la seva companyia Outlier Society, amb seu a Warner Bros., s’uneix al nominat al Emy, al Oscar i al Globus d’Or Reginald Hudlin en el projecte, qui prèviament va anunciar el seu desenvolupament en el mes d’Agost. Outlier de Jordan serà el principal creatiu darrera del film, i el gran fan dels còmics, Jordan, tindrà la oportunitat d’ajudar a desenvolupar una franquícia potencialment multiplataforma al voltant del superheroi de culte de DC Comics.

L’alter ego de Static, Virgil Hawkins, va fer el seu debut en el còmic homònim del mateix nom l’any 1993 del ara desaparegut Milestone Comics, una editorial fundada per escriptors i artistes negres que buscaven crear un espai més inclusiu. Més tard va trobar l’estrellat més gran a través de la sèrie animada Static Shock a Kids de WB, en la que Phil LaMarr (Samurai Jack) li va donar veu i seguia la història del adolescent protagonista transformant-se en un superheroi després de ser exposat a un gas estrany i guanyar poders electromagnètics i finalment es va obrir camí en la línia principal de DC Comics el 2008.

A més d’anunciar el desenvolupament del film en l’esdeveniment, Hudlin va revelar en la DC FanDome que l’editor de còmics rellançarà Milestone amb ell ara com a soci del segell i en el centre de tot i que està desenvolupant un nou còmic de Static Shock digital que es publicarà al Febrer de 2021, així com una novel·la gràfica de Hudlin amb art de Kyle Baker, tot i que no s’ha fixat una data de llançament per això. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada