Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dimarts, 6 d’octubre del 2020

'Resident Evil Reboot'.


Ha passat poc més d’un any des del últim cop que vam escoltar notícies sobre el pròxim reboot de la franquícia Resident Evil i ara Johannes Roberts (47 Meters Down) ha començat a construir un repartiment que inclou a Kaya Scodelairo (The Maze Runner), Robbie Amell (Upload) i Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp), segons Deadline.

El film es convertirà en una història d’origen oficial de la franquícia de videojocs de terror de supervivència de llarga durada de Capcom i es desenvoluparà en la miserable nit a Raccoon City l’any 1998, quan Umbrella Corporation va alliberar l’infern en el món i depenia d’un grup selecte de persones per aturar-los.

“Amb aquest film, tenia moltes ganes de tornar als dos primers videojocs originals i recrear l’esgarrifosa experiència visceral que vaig tenir quan hi vaig jugar per primer cop i, al mateix temps, explicar una història humana fonamentada sobre un petit poble estatunidenc moribund que es sent tant identificables com rellevants per a les audiències d’avui”, va dir Roberts en un comunicat.

Scoledario ha estat escollida per interpretar a Claire Redfield, mentre que John-Kamen interpretarà a Jill Valentine i Amell serà Chris Redfield, els quals seran els protagonistes al costat de Tom Hopper (The Umbrella Academy) com a Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) com a Leon S. Kennedy i Neal McDonough (Yellowstone) com a William Birkin.






El film estarà produït per Robert Kulzer per a Constantin Films, que estaven vinculats a la franquícia protagonitzada per Milla Jovovich, al costat de James Harris de Tea Shop Productions i Hartley Gorenstein, mentre que el director executiu de Constantin Films, Martin Moskowicz i Victor HAdida de Davis Film, seran els productors executius. Screen Gems de Sony Pictures, que va distribuir els films originals, estrenarà el film a nivell nacional, mentre que Constantin l’estrenarà en els territoris de parla alemanya, Elevation a Canadà, Metropolitan a França i Sony Pictures Releasing als territoris restants.

“Després d’una dotzena de jocs i sis films live-action i centenars de pàgines de ficció de fans, ens sentim obligats a tornar al any 1998, per explorar els secrets amagats en les parets de Spenser Mansion i Raccoon City”, va dir Kulzer en un comunicat.

L’any 2018, es va informar que Roberts havia estat escollit per a dirigir i escriure’n el reboot de Resident Evil. Tot i que anteriorment hi havia adjunt, Atomic Monster de James Wan però es va retirar del projecte.

L’última entrega de la sèrie de films de Resident Evil, dirigida per Paul W.S. Anderson i protagonitzada per Milla Jovovich, va recaptar $26,8M domèstics i uns altres $285,4 a la resta del món i un global de $312.242.626. ‘Resident Evil: The Final Chapter’ va tenir un pressupost de $40M. El total recaptat per la saga suma a nivell mundial $1.232.675.429.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada