Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 d’octubre del 2020

'Archive 81'.

A mesura que van adquirir els drets del popular podcast de terror de metratge trobat, Netflix ha donat llum verda a una adaptació a sèrie de ‘Archive 81’ i ja ha començat a construir el seu repartiment, amb les incorporacions de Mamoudou Athie (Black Box) i Dina Shihabi (Altered Carbon) per a protagonitzar, des de Deadline.

La sèrie de vuit episodis, la qual Rebecca Sonnenshine (The Boys, The Vampire Diaries) n’és la showrunner, es centrarà en l’encarregat del arxiu Dan Turner (Athie) mentre s’encarrega de restaurar una col·lecció de cintes de vídeo fetes malbé de principis dels 90, obra d’una documentalista (Shihabi) que investigava un culte perillós. A mesura que s’involucra en la seva història, Dan es convenç de que pot rescatar-la del terrífic final que va conèixer fa 25 anys.

“Amb Archive 81, esperem donar-li al gènere de terror sobrenatural un nou gir, mentre mantenim un romanç obscur i profundament emocional com el seu nucli”, va dir Sonnenshine en un comunicat. “Al costat dels talentosos Mamoudou Athie i Dina Shihabi, i els socis visionaris de Atomic Monster i [la directora/EP] Rebecca Thomas, estic emocionada de dur als espectadors de Netflix a una aventura aterradora i visualment emocionant”.

Archive 81 comptarà amb la producció executiva de Paul Harris Boardman (The Exorcism of Emily Rose), qui ha desenvolupat el guió original, al costat de James Wan (THe Conjuring Saga, Malignant) i Michael Clear de Atomic Monster i Rebecca Thomas, dirigirà la primera meitat de la temporada, mentre que Rob Hackett s’adjunta com a coproductor executiu i els creadors del podcast Marc Sollinger i Daniel Powell coproduiran.

La sèrie marca la darrera col·laboració entre Athie, Shihabi i Netflix, amb el primer protagonitzant el drama musical cocreat per Baz Luhrman ‘The Get Down’ com a Grandmaster Flash i el film dramàtic ‘Uncorked’, mentre que la segona va aparèixer en les últimes temporades de ‘Daredevil’ i ‘Altered Carbon’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada