Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 d’octubre del 2020

'The Empty Man'.

20th Century Studios ha publicat el tràiler oficial de la seva pròxima adaptació cinematogràfica de terror de Boom! Studios La popular sèrie de novel·les gràfiques The Empty Man, que presenta la introducció d’una nova entitat sobrenatural aterradora. Protagonitzat per James Badge Dale, s’espera que el film arribi als cinemes el pròxim 23 d’Octubre. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


Després de que un grup d’adolescents d’una petita ciutat del mitjà oest comenci a desaparèixer misteriosament, els vilatans creuen que es obra d’una llegenda urbana coneguda com The Empty Man. Mentre un policia retirat investiga i lluita per donar sentit a les històries, descobreix un grup secret i els seus intents de convocar a una entitat mística i terrible, i aviat la seva vida, i la vida dels seus essers propers, corre greu perill.

The Empty Man està protagonitzat per James Badge Dale (THe Departed), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Stephen Root (Buffy the Vampire Slayer, Get Out), Ron Canada (Star Trek), Robert Aramayo (Game of Thrones), Joel Courtney (Kissing Booth) i Sasha Frolov (Little Women).

Basat en la sèrie de novel·les gràfiques del mateix nom de Cullen Bunn, el film està dirigit per David Prior a partir d’una història i un guió de David Prior. El film The Empty Man ha estat en desenvolupament de s del 2016 i està produït per Ross Richie i Stephen Christy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada