Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 d’octubre del 2020

'Songbird'.

STXfilms ha presentat el primer tràiler i cartell del pròxim film ‘Songbird’, el thriller pandèmic produït per Michael Bay i protagonitzat per KJ Apa (Riverdale) i Sofia Carson (Pretty Little Liars: The Perfectionists), el qual podeu veure a continuació...

          


En l’aterrador thriller Songbird, el virus COVID-23 ha mutat i el món està en el seu quart any de bloqueig. Els estatunidencs infectats són arrencats de les seves llars i forçats en camps de quarantena coneguts com Q-Zones, dels que no hi ha escapatòria, mentre unes poques animes valentes lluiten contra les forces de l’opressió. En mig d’aquest paisatge distòpic, un missatger intrèpid, Nico (KJ Apa), que és immune al patogen mortal, troba esperança i amor amb Sara (Sofia Carson), tot i que la seva reclusió els prohibeix el contacte físic. Quan es creu que Sara s’ha infectat, Nico corre desesperadament pels carrers deserts de Los Angeles a la recerca de l’única cosa que pot salvar-la del empresonament...o quelcom pitjor.

A més de KJ Apa i Sofia Carson, el repartiment també inclou a Demi Moore (Ghost), Bradley Whitford (Godzilla: King of the Monsters), Craig Robinson (What We Do in the Shadows), Alexandra Daddario (We Summon the Darkness), Paul Walter Hauser (Da 5 Bloods) i Peter Stormare (American Gods).

‘Songbird’ està dirigit per Adam Mason (Into the Dark) a partir d’un guió escrit per Mason i Simon Boyes. Bay produeix al costat de Adam Goodman i Andrew Eben Davidson de Invisible Narratives, els quals financen el projecte. El film també està produït per Jeanette Volturno de Catchlight Studios, Jason Clark i Marcei Brown amb Michael Kase i Eben Davidson de Invisible Narratives com a productors executius.

El film va ser el primer en entrar en producció a Los Angeles, ja que el bloqueig de la pandèmia real es va aixecar lentament i la imposició de noves restriccions de seguretat va fer possible que Hollywod comences a reiniciar lentament la filmació. ‘Songbird’ encara no compte amb data d’estrena per part de STXfilms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada