Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 d’octubre del 2020

'The Magic Order'.


Amb la plataforma de streaming avaluant quines sèries finançar i quines posposar en mig de la pandèmia global, Netflix ha optat per aturar el desenvolupament de la pròxima adaptació de la sèrie The Magic Order de Mark Millar, segons Deadline.

L’adaptació de la sèrie estava programada per a ser produïda pel veterà del terror modern James Wan (The Conjuring, Malignant) i Lindsey Beer (Sierra Burgess is a Loser), amb Beer actuant com a guinosuta i showrunner per a la sèrie amb Wan adjunt per a dirigir l’episodi pilot abans de sortir del projecte degut a les preocupacions per la pandèmia i va ser substituït per André Øvredal (Scary Stories to Tell in the Dark).

La sèrie encara estava en procés de guionitzat i encara no havia començat el càsting, però estaven considerant una data d’inici de producció a principis de 2021 a Praga i les fonts informen que amb l’assoliment ambiciós del projecte i la seva naturalesa mundial, Netflix ha decidit desconnectar el projecte per ara, tot i que, segons les informacions, encara estan interessats en desenvolupar l’adaptació a sèrie en un futur, ja que la intenció del servei de streaming de convertir el còmci en sèrie ha fet que la nova publicació sigui la més venuda dels darrers últims 20 anys.

La preproducció inicial estava en marxa en la República Checa abans del avis de cancel·lació, i el país va registrar un nombre record d’infeccions de COVID-19 aquesta setmana, inclos com a mínim un membre del equip, i amb la tassa d’infecció a Europa creant una sensació d’incertesa global per a les produccions de cinema i televisió, un cop més, la plataforma ha anat cancel·lant un nombre de sèries.

“Vivim en un món en el que mai hem vist un monstre i aquestes persones són la raó per la que dormim segurs en els nostres llits. La màgia es troba amb la multitud a The Magic Order, ja que cinc famílies de mags que han jurat protegir el nostre món durant generacions han de lluitar contra un enemic que els està eliminant un a un. De dia viuen entre nosaltres com a veïns, amics i companys de treball, però de nit són els bruixots, il·lusionistes i mags que ens protegeixen de les forces de la obscuritat...a menys que la obscuritat els atrapi primer.

La sèrie The Magic Order es va publicar en sis números i va marcar la primera franquícia que Millar va crear com a part de la recent adquisició de Millarworld per part de Netflix, i la col·lecció de novel·les gràfiques de tota la sèrie acaba d’arribar als estants.

Netflix i Millar no sols produiran còmics nous en el futur (amb l’esperança de convertir-los en propietats animades i live-action a Netflix), sinó que també adaptaran moltes de les altres històries originals de Millarworld a films, sèries i films per a infants, que estaran disponibles exclusivament a Netflix. Tot i que altres estudis de Hollywood han optat anteriorment, els drets de les propietats de Millar ara estan en el servei de streaming.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada