Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 d’octubre del 2020

'Don't Breathe 2'.

Han passat nou mesos des del últim cop que vam escoltar una actualització sobre ‘Don’t Breathe 2’, però sembla que els productors han trobat una manera de poder continuar amb la producció del film a Belgrad tot i la pandèmia en curs. Stephen Lang (Public Enemies, Avatar) ha utilitzat Twitter per a revelar que finalment ha completat les seves escenes per a la pròxima seqüela del thriller de terror del productor Sam Raimi.

Dirigit per Rodo Sayagues, Don’t Breathe 2 tindrà lloc diversos anys després dels successos de la primera entrega, amb l’invident vivint en un tranquil consol...fins que els seus pecats passats l’atrapin. Segons Bloody Disgusting, l’home cec (Lang) s’ha estat amagant durant anys en una cabana aïllada i ha acollit i criat a una nena orfe d’un incendi en una casa. LA seva tranquil·la existència s’esmicola quan un grup de segrestadors apareix i s’endú a la nena, el que l’obliga a ell a deixar el seu refugi segur per salvar-la.

Sayagues va co-escriure el guió amb el co-escriptor i director de ‘Don’t Breathe’ Fede Alvarez (Evil Dead). Alvarez, de Good Universe, i Sam Raimi i Rob Tapert de Ghost House, produiran el film. Sony Pictures Worldwide Acquisitions i la seva divisió  Stage 6 Films avalen el projecte.

‘Don’t Breathe’ va fer una taquilla mundial de $157.100.845, per una producció que en va costar $9,9M, havent recaptat sols als USA $89,2M. El film es va estrenar a l’Agost de 2016 en la majoria de sales, aquí ens arribaria al mes següent. En el repartiment principal al costat de Lang, hi podíem trobar Jane Levy, Dylan Minnette i Daniel Zovatto. En el film Rocky (Levy), Alex (Minnette) i Money (Zovatto), són tres amics de Detroit que es dediquen a fer petits robatoris en cases assegurades per la companyia de seguretat del pare de Alex i venent els articles que roben. Quan un dia rep un avis de les Forces Especials dels Estats Units, que un veterà que viu en un veïnat abandonat de Detroit te $300.000 en efectiu a casa seva, donat com a indemnització després de que una jove milionària, Cindy Roberts, va matar a la seva filla en un accident automobilístic. Quan entren a la casa per robar, s’adonen de que l’home es cec, però no ho tindran gens fàcil per endur-se el suposat botí i aquí començarà el seu maldecap. Si voleu saber com acaba aquest intrigant thriller, us recomano que veieu el film.

El film va ser produït per Ghost House, de Sam Raimi i Rob Tapert al costat de Joseph Drake, Nathan Kahane i J.R. Young.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada