Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 d’octubre del 2020

'The Addams Family Series'.










Mentre la excèntrica família està ocupada matant-se en la taquilla i preparant-se per a un retorn animat al 2021, The Addams Family s’està preparant per a la petita pantalla un cop més mentre Tim Burton (Edward Scissorhands, Big Fish, Batman, Batman Returns, Beetlejuice, Corpse Bride) està ajudant a desenvolupar una nova adaptació live-action de la tira còmica creada per Charles Addams, segons Deadline.

Alfred Gough i Miles Millar (Smallville), en seran els showrunners i guionistes de la sèrie, que durà a la família a l’actualitat i es centrarà en la jove Wednesday Addams i la seva visió del món de 2020. A més, a part de l’escriptura i el showrunning, Gough i Millar en seran productors executius del projecte al costat de Burton, qui actualment es troba en negociacions per a produir la sèrie i possiblement dirigeixi tots els episodis, mentre que MGM TV, que posseeix els drets de la franquícia, estaran adjunts per a produir i finançar. A partir d’aquest moment, el paquet té diversos compradors que han fet ofertes per ell, inclús Netflix, que segons les fonts està en la part alta de la llista on pot aterrar el projecte.  

Burton signant per a la sèrie sembla una parella feta en el cel gòtic, amb el escriptor/director nominat al Oscar que ha rebut elogis al llarg dels anys per la seva atmosfera obscura al llarg de les seves obres, incloses Beetlejuice, Edward Scissordhands i Dark Shadows.

Burton inclús en un moment estava desenvolupant la seva pròpia adaptació cinematogràfica a principis de la dècada de 2010 en forma d’una sortida en stop-motion en la que coescrivia, coproduïa i dirigia a Illumination Entertaiment de Universal Pictures, tot i que després de tres anys d’espera desenvolupant-se, finalment va ser descartat. També estava llest per a dirigir un film protagonitzat per Raúl Juliá i Angelica Huston l’any 1991, tot i que es va veure obligat a deixar passar l’oportunitat degut a conflictes de planificació amb ‘Batman Returns’.

‘The Addams Family’ també marcarà la primera gran incursió de Burton a la televisió en una sèrie live-action, després de ajudar a desenvolupar i produir l’adaptació de la sèrie animada del seu exitós film de 1988 ‘Beeteljuice’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada