Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 d’octubre del 2020

'Space Mountain'.


Mentre el estudi espera estrenar als cinemes ‘Jungle Cruise’ el pròxim estiu, que s’ha endarrerit per culpa de la pandèmia, Disney està llest per ampliar la seva llista d’adaptacions cinematogràfiques de les atraccions dels seus parcs temàtics amb un film sobre ‘Space Mountain’, que serà desenvolupada per Joby Harold (Army of the Dead), segons The Hollywood Reporter.

Els detalls de l’argument es mantenen en secret, però es descriu com una “aventura familiar”, mantenint-se molt en la línia amb altres adaptacions de les atraccions Disney, inclosa la franquícia de Pirates of the Caribbean i el pròxim Jungle Cruise, protagonitzat per Dwayne Johnson (Hobbs & Shaw, Black Adam) i Emily Blunt (A Quiet Place, A Quiet Place Part II).

A més d’escriure’n el guió del film, Harold produirà el projecte amb la seva sòcia productora i muller Tory Turnell a través de la seva companyia Safehouse Pictures al costat de Dan Lin i Jonathan Elrich Rideback, els quals van ajudar a produir l’adaptació live-action de ‘Aladdin’.

Space Mountain es va inaugurar per primer cop en el parc Tomorrowland de Florida Magic Kingdom l’any 1975 i arribaria al parc de Tomorrowland de Califòrnia l’any 1977, Tomorrowland de Tokio l’any 1983, primer a Paris l’any 1995 com a De la Terre à la Lune abans de ser rebatejat com Hyperspace Mountain el 2017 i el parc de Hong Kong per primer cop l’any 2005 com a Space Mountain abans del canvi de nom en el 2016 com el de Paris. L’atracció no té història o personatges semblants a Pirates o The Haunted Mansion, sinó que du als visitants del parc a un ràpid viatge al interior a través de les estrelles, el que significa que es necessari crear una història inspirada en el viatge.

A més de crear la història del film de zombies de Zack Snyder (Army of the Dead) per a Netflix, Harold està actualment adjunt per escriure i produir la pròxima sèrie limitada de Star Wars de Disney+ centrada en Obi-Wan Kenobi, en la que Ewan McGregor tornarà a interpretar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada