Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 d’octubre del 2020

'Black Adam'.


Després de aconseguir que Aldis Hodge (The Invisible Man) s’incorporés al càsting per interpretar a Hawkman a finals del mes passat, ara ‘Black Adam’ de New Line Cinema i portagonitzat per Dwayne Johnson (Jungle Cruise, Hobbs & Shaw), amplia el seu repartiment amb la incorporació de Sarah Shahi (Person of Interest), segons Deadline

L’actriu de 40 anys, qui recentment ha aparegut en un paper recurrent a ‘City on a Hill’ de Showtime i ‘The Rookie’ de la ABC, està llesta per interpretar a una professora universitària i lluitadora de la llibertat que lidera una resistència a Kahndaq.

Durant la presentació en la DC Fandome, es va revelar el logo del film que va comptar amb l’actor Dwayne Johnson i el seu coprotagonista Noah Centineo i també van anunciar que el film de ‘Black Adam’ establiria la JSA (Justice Society of America) en el DCEU, i que inclourà a Hawkman, Doctor Fate, Cyclone i el Atom Smasher de Centineo.

Dwayne Johnson ha estat treballant en ‘Black Adam’ durant 10 anys. En un principi el personatge havia d’aparèixer originalment a Shazam!, però es va decidir guardar el tant esperat debut per a un film posterior a fi que els dos personatges tingues el seu espai. Al cap i a la fi, tot i no sortir a Shazam!, el seu personatge va ser objecte de bromes amb el Mag interpretat per Dijimon Hounson (Guardians of the Galaxy), explicant la seva història d’origen a Billy Batson.

Basat en el personatge de DC Comics i creat per Otto Binder i C.C. Beck, ‘Black Adam’ serà dirigida per Jaume Collet-Serra (The Shallows) amb Dwayne Johnson com a protagonista i Adam Sztykiel escrivint el guió actual. Aquest film serà la segona col·laboració entre el director i l’actor, després de fer-ho en el film ‘Jungle Cruise’, que s’estrenarà el 06 d’Agost de 2021.

El film estarà produït per Johnson i la productora FlynnPictureCo de Beau Flyn al costat de Daby Garcia i Hiram Garcia de Seven Bucks Productions. Scott Sheldon supervisarà el projecte per a FlynnPictureCo.

‘Black Adam’ està programada per estrenar-se el pròxim 22 de Desembre de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada