Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 d’octubre del 2020

'Willow Series'.










Després de més d’un any d’intercanvis sobre la possible sèrie de Disney+, ara s’ha revelat que hi ha oficialment en procés una seqüela de Willow i ha aconseguit que Jon M. Chu (Crazy Rich Asians) dirigeixi l’episodi pilot amb l’actor original Warwick Davis i el director original Ron Howard preparats per tornar.(des de Deadline)

“Al créixer en els 80’s, Willow ha tingut un efecte profund en mi”, va dir Chu en un comunicat. “La història dels herois més valents en els llocs menys provables em va permetre, un nen asiàtic-americà que creixia en un restaurant xinès i cercava anar a Hollywood, creure en el poder de la nostre pròpia voluntat, determinació i, per suposat, màgia interior. Així que el fet de poder treballar amb els meus herois, des de Kathleen Kennedy fins a Ron Howard, és més gran que un somni fet realitat. És un moment de la llista de desitjos per mi. Jon Kasdan i Wendy Mericle han afegit a personatges nous i innovadors i sorpreses encantadores a aquesta història atemporal que no puc esperar a que el món ens acompanyi en aquest viatge èpic”.

Escrita per Jonathan Kasdan (Solo: A Star Wars Story) i amb Kasdan i Wendy Mericle (Arrow) de showrunners, la sèrie tindrà lloc anys després dels esdeveniments del film original i presentarà a personatges completament nous en el regne encantat de les reines de les fades i monstres Eborsisk de dos caps, a la vegada que li dona la benvinguda al seu heroi principal, Willow Ufgood, amb Davis llest per repetir el paper.

“Molts fans m’han preguntat al llarg dels anys si Willow tornaria, i ara estic encantat de dir-los que ho farà”, va dir Davis en un comunicat. “Molts m’han dit que van créixer amb Willow i que el film ha influït en la forma en que veuen l’heroisme en el nostre propi món. Si Willow Ufgood pot representar el potencial heroic en tots nosaltres, llavors és un personatge que em sento extremadament honrat de repetir”.

A més de dirigir el pilot, Chu està adjunt com a productor executiu al costat de Kasdan, Mericle, Howard, Kathleen Kennedy de Lucasfilm, Michelle Rejwan i Imagine Television, mentre que Roopesh Parekh i Hannah Friedman actuaran com a coproductors executius. El guionista original Bob Dolman també en serà el productor consultor de la sèrie.

“És creativament emocionant no sols tornar a visitar el món i els personatges concebuts per primer cop per George Lucas, Bob Dolman i jo, sinó també verure-ho prendre el vol de forma tan fresca, divertida i cinematogràfica a través de la imaginació de Jon Kasdan i l’equip de Willow”, va dir Howard en una declaració. “Això no és un retrocés nostàlgic, és un avanç creatiu i és una meravella ser part de tot d’això”.

La sèrie també marcarà la primera incursió de Lucasfilm en la narració d’històries que no són de Star Wars des de 2015, després de l’aventura animada de fantasia que no va tenir èxit de critica ni comercialment ‘Strange Magic’, que basava en una història de seu fundador principal que va trigar més de 15 anys en dur-la a la gran pantalla.

“Aquesta és una nova era emocionant per a la narració de històries a Lucasfilm”, vba dir Kennedy en un comunicat. “La visió de Jon Chu, al costat de l’escriptura de Jon Kasdan i Wendy Mericle, durà a Willow a noves i emocionants direccions per a la sèrie. Reunir a Ron Howard i Warwick Davis en el món de Willow és quelcom que ambdós voldrien fer des de fa algun temps, i no podria estar més orgullós del increïble equip que hem reunit per dur aquesta sèrie a Disney+”.

Si bé encara no s’ha anunciat la data de inici de la producció, Willow espera tronar als paisatges de Gales per a filmar després de filmar allà el material original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada